El Consell autoritza la tramitació d‟un contracte per al desenvolupament dels sistemes d‟informació d‟Igualtat i Polítiques Inclusives per 10,62 milions d‟euros

El Consell ha autoritzat la tramitació mitjançant procediment obert i tramitació anticipada del contracte administratiu de serveis de desenvolupament i evolució de sistemes d’informació de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives (DESIG3-SIIPI), per un valor estimat màxim que ascendeix a 10.626.161 ,92 euros IVA exclòs.

En concret, l’import màxim de licitació ascendeix a la quantitat de 8.781.952 euros més IVA, fins a 10.626.161,92 euros amb càrrec a la Direcció General de Tecnologies de la Informació i de les Comunicacions (DGTIC) per a les anualitats 2022 , 2023 i 2024. No obstant això, cal tenir en compte que aquest import es pot augmentar a causa de l’eventual pròrroga de fins a 22 mesos que preveuen els plecs.

Aquest projecte forma part de les actuacions finançades pel Mecanisme de Recuperació i Resiliència (MRR) per a la digitalització de ladministració a la Comunitat Valenciana.

Des de la formalització de contracte hi haurà un període d’execució del mateix de 24 mesos que es desenvoluparà en tres fases diferenciades: fins a 2 mesos per a la presa de servei, fins a 22 mesos per a la posada en marxa del servei i

Si fos necessari, sestableix la possibilitat de prorrogar el contracte fins a 22 mesos més. No obstant això, durant els darrers dos mesos de contracte s’haurà de dur a terme la devolució del mateix.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: