Miguel Ángel Martínez Montes es converteix en el nou secretari general del PP de Nules

Miguel Ángel Martínez Montés serà el secretari general del Partit Popular de Nules. El president de l’agrupació local del PP de Nules, José Vicente Adsuara, així ho ha anunciat avui, fent així el primer pas per conformar l’equip directiu que l’acompanyarà en “la il·lusionant tasca de crear un projecte fort, a mida dels veïns de Nules, per tornar a ser la solució als seus problemes i impulsar la localitat cap a noves metes de progrés, ocupació i benestar”.

El nou número dos de l’equip directiu del PP de Nules és Llicenciat en direcció orquestral per l’Associated Board of Royal Schools of Music of London i porta militant a les files del Partit Popular de la ciutat des de fa més de 15 anys. A més, Miguel Ángel Martínez Montés és una persona molt reconeguda i compromesa amb el seu municipi i els seus veïns, com demostra el fet que tingui un paper actiu a múltiples associacions, col·lectius i entitats de Nules. És des de fa 20 anys membre de la banda de l’Associació Musical Artística Nulense, havent estat també director de la secció juvenil de la banda, a més de professor i director de l’Escola de Música. També ha estat director de la Coral Sant Bartomeu i membre-fundador de la Secció de bombos i tambors de la Germandat de Natzarens de la Puríssima Sang, de la qual també és confrare des del mateix moment del seu naixement, seguint així la tradició familiar de estar vinculats a aquesta confraria.

Té l’honor d’haver estat el compositor de la música de la Missa de la Coronació de la Mare de Déu de la Solitud de Nules, patrona de la ciutat. Així mateix, és coneguda la seva vocació solidària, i és voluntari de Creu Roja Espanyola de Nules.

“Miguel Ángel Martínez Montes és una persona compromesa amb Nules i els seus veïns. Una persona que arriba per sumar i treballar en la construcció d’un projecte, el del Partit Popular, que està obert a tothom. Avui posem la primera pedra d´un camí ferm i ampli. Donem el primer pas de molts que vindran properament. És il·lusionant la quantitat de persones que tornen a confiar en el Partit Popular, conscients que som l’única alternativa de futur que existeix ara mateix. Estem preparats per assumir el repte i afrontar l’encàrrec, ho hem demostrat amb anterioritat i ho tornarem a fer, perquè Nules necessita un canvi, i aquest canvi només el pot dirigir el Partit Popular”, ha dit el president del PP de Nules, José Vicente Adsuara.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: