El Consell aprova un conveni amb la Universitat Miguel Hernández per a desenvolupar el projecte Cooperació Universitària al Desenvolupament

El Consell ha aprovat un conveni de col·laboració amb la Universitat Miguel Hernández d’Elx per desenvolupar el projecte Cooperació Universitària al Desenvolupament durant l’exercici 2018.

En el marc d’aquesta col·laboració, des de la Universitat Miguel Hernández es desenvoluparan activitats com la convocatòria de beques per a la realització d’un “Màster Interuniversitari de Cooperació al Desenvolupament” i treballs finals en aquesta matèria.

Així mateix, s’impartiran cursos formatius dirigits, principalment, a personal docent d’Instituts d’Educació Secundària i a professorat d’universitats i, al seu torn, es desenvoluparà el programa de formació del voluntariat de cooperació internacional al desenvolupament de la UMH a Rwanda.

D’altra banda, està prevista l’organització de jornades de promoció del voluntariat i la iniciativa una “Universitat d’Hivern”, en col·laboració amb les cinc universitats públiques valencianes.

També, s’inclou la convocatòria per a realitzar treballs d’investigació sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible; la promoció de la igualtat de gènere a partir d’iniciatives orientades a la consecució d’ingressos en dones rurals de Colòmbia; o la conservació de sòl, gestió sostenible i desenvolupament local a la Reserva Natural Comunitària de Dindefelo al Senegal.

Aquest conveni, impulsat per la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, comptarà amb un pressupost de 130.000 euros per al finançament de les diferents activitats.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: