El CD Castellón ha posat a la venda les entrades per al partit de lliga davant l’Albacete BP

El CD Castellón ja ha posat a la venda a través del seu web oficial (https://cdcastellon.idsports.es/venta/) -en oficines de dilluns a divendres de 10 a 14 i excepcionalment, dimarts i dimecres de 16 a 19 , i el dia del partit a taquilles des de les 10:00 h- les entrades per al següent partit de lliga a Castalia, el del diumenge 17 d’abril a les 17 hores davant de l’Albacete BP.

Per al públic en general, les entrades tindran els preus següents:
· Tribuna alta i baixa 20€ fins al divendres 15 inclusivament a les 23:59 de forma online * (25€ un cop finalitzin els terminis de la prevenda anteriorment fixats)

· Gols alts i Preferència alta i baixa 10€ fins divendres 15 inclusivament
a les 23:59 de forma online (15€ un cop finalitzin els terminis de la prevenda anteriorment fixats)

· Gols Baixos 10€ VENDA NOMÉS FÍSICA FINS DIMECRES 13 A LES 19H.

Diumenge a taquilles no hi haurà venda als Gols Baixos. Les entrades són NOMINALS, per la qual cosa només es vendrà a la persona que farà servir l’entrada el dia del partit. Obligatori presentar DNI per adquirir-la i accedir al partit. No es podrà canviar el nom un cop emesa.

· Tarifa infantil (4 a 13 anys ambdós inclosos) * * 5€ (Tribuna, Gols Alts, Gols Baixos i Preferència)

*Promoció vàlida fins dimecres 31 a les 23.59 h en línia i fins a les 14.00 h de manera presencial.

**Totes les de menors (de 0 a 13) únicament es podran adquirir/retirar físicament (mai online) entre setmana en horari habitual a oficines, o el dia de partit a taquilles, mostrant obligatòriament DNI/llibre de família del menor per contrastar l’edat, excepte les dels Gols Baixos, per a les quals el termini en tots els casos finalitza el dimecres 13 a les 19.00 hores.

INFORMACIÓ IMPORTANT SOBRE RESTRICCIONS COVID A CASTÀLIA
Cal recordar que, segons el DOGV en vigor, es podrà menjar dins de l’estadi, les barres tornaran a estar obertes.

Estarà prohibit fumar i serà obligatori lús de mascareta. En cas de modificacions en les restriccions i normatives, s’actualitzarà la informació segons allò dictat per les autoritats competents.

El Servei de Cessió de Seients d’abonats, actiu
Per a aquest partit, els abonats, que no puguin assistir-hi, podran posar-lo a disposició del club per a la venda a algun altre aficionat. Aquest servei, disponible a totes les zones de Castalia excepte els Gols Baixos, concedeix descomptes als abonats del CD Castelló i, alhora, permet a altres aficionats comprar entrades alliberades per a partits que es disputin a Castalia.

Informació i Foto: CD Castellón

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: