El CD Castellón recupera el Dia de l’afició al partit contra l’Albacete BP

El CD Castellón rep aquest diumenge a les 17.00 hores l’Albacete Balompié, líder de la classificació, i per això, recupera el Dia de l’afició. Amb això, cada abonat, a més d’accedir a Castalia de la manera habitual amb el seu passi de temporada, podrà retirar als seients lliures, fins a dues invitacions per a aquesta trobada.

Les invitacions es podran retirar a qualsevol part del camp on hi hagi seients disponibles, incloent-hi els gols baixos i quedant excloses les zones VIP i la visitant. Els abonats poden retirar les invitacions en ubicacions diferents de la del seu abonament, i no és obligatori que totes dues pertanyin a la mateixa zona (un abonat de tribuna pot treure una invitació en gol baix i una altra en preferència). Els membres del planter, per la seva banda, podran retirar les entrades com la resta de trobades.

Quan i com aconseguir les invitacions de cada abonat?

Els abonats de la temporada 2021-2022 poden retirar invitacions de manera online des de la seva Àrea d’Abonat fins al mateix diumenge a les 14 hores, exceptuant les invitacions als gols baixos, el termini dels quals acaba el divendres 15 a les 14 hores. El procés és molt senzill, només cal seguir els passos del següent vídeo.

Aquest procés que es realitza al vídeo és el mateix però seleccionant dos seients si es volen ambdues invitacions a la mateixa zona. Si no, cal fer-ho de nou i treure la primera a una zona i la segona a una altra. També es pot treure primer una invitació i una altra qualsevol altre dia, no cal que es treguin les dues al mateix moment, sempre que sigui abans del diumenge 17 a les 14 hores (exceptuant als gols baixos, on en aquesta zona acaba la promoció el divendres 15 a les 14 hores).

Les invitacions seran nominals i un cop emeses no es podran canviar les dades de les mateixes. Un cop retirada la invitació, podràs descarregar-la tantes vegades com vulguis des de l’ÀREA D’ABONAT

El dia de partit, en l’accés als gols baixos se sol·licitarà tant l’entrada com el DNI, havent de coincidir les dades del posseïdor en ambdós documents, com és habitual durant tota la temporada.
RETIRA AQUÍ LES TEVES INVITACIONS

Addicionalment, per atendre aquells abonats que ho necessiti, es farà atenció física a les oficines fins el dimecres 13: de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 hores. A més, diumenge l’atenció es traslladarà a taquilles de 10.00 a 14.00 hores, havent vençut el termini de les invitacions físiques per als gols baixos dimecres a les 19 hores.

Amb l’objectiu de facilitar la màxima assistència en aquest partit tan important per a l’equip, el CD Castelló anima els abonats que si no poden acudir aquell dia a Castalia a alliberar la seva localitat, a través del sistema de Seient Lliure,

Informació i Foto: CD Castellón

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: