El Casal Jove d’Almassora acollirà totes les activitats juvenils de l’últim trimestre

La regidora de Joventut d’Almassora, María Luisa Renau, al costat de la tècnica del departament, ha presentat les activitats juvenils previstes pel consistori de setembre a desembre en el nou Casal Jove. La programació de l’últim trimestre de l’any inclourà una àmplia oferta educativa i formativa, acompanyada de jornades d’oci, orientades a millorar les perspectives professionals i el creixement personal dels joves.

 

La regidoria de Joventut oferirà classes de 22 hores lectives per a persones a partir de 16 anys per a preparar l’examen nivell C1 de valencià. A més, el mateix grup d’edat podrà cursar tallers d’anglés dels nivells B1-B2 i francés A1-A2 de 18 hores durant els últims tres mesos de l’any. Al seu torn, l’Ajuntament iniciarà un curs d’educador de menjador del 29 d’octubre al 26 de desembre amb un total de 20 hores que estarà certificat amb un títol propi de l’escola de la Federació Valenciana de Cases de Joventut (FVCJ).

 

L’àrea de Joventut, gràcies al Pacte Ceràmic, efectuarà cursos gratuïts de formació de dues hores sobre ofimàtica. Així, al setembre començarà una classe per a conéixer com obtindre el certificat digital i seguirà a l’octubre amb un taller de processador de textos i una sessió d’informàtica bàsica. Les activitats continuaran al novembre amb una jornada per a aprendre les eines de creació de presentacions i una altra per a realitzar fulls de càlcul.

 

D’altra banda, el 22 d’octubre hi haurà dues activitats per a incentivar la participació de la joventut d’Almassora en els futurs projectes del municipi. D’aquesta manera, al matí, tornarà la Fira d’Associacions Juvenils en la plaça Espanya i, a la vesprada, en el Casal Jove, esdevindrà el Fòrum Jove, que estudiarà les preocupacions i els problemes de les persones joves perquè el consistori puga atallar-los.

 

A més, davant l’alta demanda del veïnat, Joventut reprendrà la segona edició de Ressorgim, un programa d’activació i creixement personal per a persones a partir de 12 anys. Per part seua, amb la col·laboració de l’associació Som com Tu, la ciutadania gaudirà de la iniciativa Joventut x Almassora, activitats d’oci per a joves amb diversitat funcional.

 

En un altre ordre de coses, el Casal Jove reiniciarà la seua activitat els dissabtes amb l’espai esplai i romandrà obert de dilluns a divendres de 16 hores a 20.30 hores per a entretindre a menors d’edat amb un programa de temps lliure. Finalment, l’alumnat dels centres educatius i cicles formatius comptarà amb el VII Certamen Esperit Emprenedor i del Festival Insti-fest.

 

“La joventut d’Almassora disposa d’un Casal Jove reformat en el qual l’Ajuntament realitzarà cursos i activitats que cobriran les exigències del mercat laboral i, al seu torn, serà un espai per a la desconnexió amb activitats d’oci”, ha assenyalat Renau. La regidora ha recordat que els participants que tinguen el Carnet Jove tindran descomptes en les activitats. Més informació disponible en la web i a través del correu ‘joventut@almassora.es’.

 

Informació i Foto: Ajuntament d’Almassora

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: