Dos línies exprés connecten el centre amb Pinedo i el Saler en 30 minuts des de hui

Veïnat i turistes poden desplaçar-se amb bus entre Pinedo i el Saler i el centre de la ciutat en menys de mitja hora mitjançant les dos línies exprés de l’EMT, que han començat a funcionar este dijous, coincidint amb Setmana Santa. Tenen una freqüència d’una hora i horari fix; estan operatives els caps de setmana i, en estiu, tots el dies. A València només paren a l’intercanviador de Porta de la Mar i al carrer de Lluís Oliag, a Montolivet, per després agafar el túnel de l’autovia del Saler i accedir a tots dos pobles del sud, amb l’objectiu d’agilitar el trajecte.

Les rutes ràpides i directes de l’EMT ixen i arriben a l’intercanviador de Porta de la Mar, on les persones que ho necessiten poden transbordar i agafar una altra línia que la porte a qualsevol part de la ciutat. Tenen eixides fixes a les hores en punt o a mitja de cada capçalera perquè els viatgers puguen organitzar-se i saber fàcilment quan ix el bus. De la mateixa manera, s’ha reduït el nombre de parades perquè els trajectes siguen el més àgils possible.

En el cas de la línia exprés Pinedo, des de València cap a Pinedo, realitzarà les següents parades: Porta de la Mar, antiga facultat de Magisteri, carrera del Riu (parell)-rotonda de l’autovia, carrera del Riu (parell)-canal, carrera del Riu-travessera de Pinedo a la Mar, i Pinedo. Des de Porta de la Mar, el primer autobús eixirà a les 8.45 hores i l’últim a les 21.45 hores. Des de Pinedo, l’horari serà de 9.15 a 22.15 hores.

Pel que fa a la línia exprés del Saler, des de València cap al Saler, les parades seran: Porta de la Mar, antiga facultat de Magisteri, càmping València Saler, Pinars (parell)–el Saler, i platja del Saler. La primera eixida des de la Porta de la Mar serà a les 8.30 hores i l’última, a les 21.30 hores. Des del Saler, l’horari serà de 8.55 a 22.00 hores. Tots els detalls dels horaris se’n poden consultar en l’aplicació mòbil o la web de l’EMT.

Informació i Foto: Ajuntament de Valencia

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: