Cultura selecciona com a millor exposició en Obert València 2022 l’obra ‘Odio Odio’, de la galeria House of Chappaz

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha seleccionat com a millor exposició l’obra ‘Odio Odio’, de l’artista Diego del Pozo Barriuso, de la galeria House of Chappaz, “per abordar dos aspectes de la realitat actual com són l’odi i la violència, amb un llenguatge multidisciplinari ben resolt formalment i conceptualment”.

L’adquisició d’aquesta obra es troba dins de la X edició d’Obert València, esdeveniment que organitza l’Associació de Galeries d’Art Contemporani de la Comunitat Valenciana (Lavac).

Del 23 al 30 de setembre, les galeries valencianes obrin les portes amb rutes guiades, taules redones i activitats, la principal missió de les quals és acostar l’art contemporani al públic.

Les galeries participants en aquesta X edició d’Obert València són: la galeria castellonenca EspaiNivi Collblanc i l’alacantina Isabel Bilbao, i les valencianes Luis Adelantado; Benlliure; Galería Alba Cabrera; Galería Cuatro; House Of Chappaz; La Mercería; Tuesday to Friday; Jorge López Galería; Rosa Santos; Set Espai d’Art; Shiras Galería; The Liminal; Gabinete de Dibujos; Galería Thema i Galería Vangar.

La Conselleria manifesta el seu suport a les galeries valencianes amb l’adquisició d’aquest quadre, que formarà part de la ‘Col·lecció d’Art Contemporani de la Generalitat’, a més de contribuir econòmicament amb Obert València.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: