Cultura presenta en la Filmoteca de València deu curts d’animació infantil del festival Prime the Animation!

La Generalitat, a través de l’Institut Valencià de Cultura, projecta en la Filmoteca de València, el dissabte 5 i el diumenge 6 de novembre, a les 18 hores, una selecció de deu curtmetratges per a tots els públics que han participat en la desena edició del festival internacional d’animació Prime the Animation!, realitzada del 18 al 22 d’octubre en la Filmoteca. Les dues projeccions s’emmarquen dins del cicle mensual ‘Menuda Filmo’ dedicat al públic infantil.

Organitzat pel màster d’Animació de la Universitat Politècnica de València, Prime the Animation! reuneix treballs d’estudiants de les millors escoles d’animació i professionals emergents del sector de l’animació de tot el món. En la selecció realitzada pels organitzadors del festival figuren deu curtmetratges de diferents gèneres i temàtiques procedents de França, els Estats Units, el Canadà, Itàlia, el Regne Unit, Irlanda, Espanya i Croàcia.

La selecció està composta per ‘Little Things’ (França) de Camille Burles, Andréea Ciora, Lou Fraleu, Manon Lambert, Clara Mesplé i Chloé Viala;   ‘Stinky in the Dark Forest’ (Croàcia) de Sunčana Brkulj; ‘Sweet Revenge’ (Alemanya) de Michael Dopfer, Thomas Forstner i Gabriela Treffs; ‘Graziano e la giraffa’ (Itàlia) de Fabio Orlando i Tommaso Zerbi; ‘Small Hours’ (Irlanda) de Marta Sniezek i Christian Spurling, i ‘Coming Home’ (el Regne Unit) de Katie Dingman.

També es projecten dos curts procedents d’Amèrica del Nord: ‘The Leaf’ (el Canadà) de Leonardo Queiroz de Sá i ‘Bliss’ (els Estats Units) de Jane Liu i Jesseter Wang. En la selecció figuren dos curts espanyols: ‘Gurrú’ de Marcos Llorens Cuevas i Lázaro Malalana Pérez-Juana, i ‘Gaia’ de Marta Pérez Chirinos i Icíar Leal Martínez.

L’entrada a les projeccions de ‘Menuda Filmo’ és gratuïta per a menors de 14 anys. Cada persona podrà traure un màxim de sis entrades. Les entrades es poden adquirir de manera anticipada en IVC o el mateix dia de la sessió, en taquilla, des de mitja hora abans de l’inici de la projecció. La taquilla es tancarà cinc minuts abans de la projecció.

 

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: