Cs de Borriol rebutja la pujada d’impostos provocada per la mala gestió i les mentides de Compromís

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Borriol, Javier Ramos, ha informat que “Cs ha rebutjat en la comissió el pla d’ajust que comporta una pujada d’impostos als borriolencs”. Així, Ramos ha assenyalat que “aquests han estat víctimes tant de la mala gestió de Compromís com del deute que s’arrossegava des de governs anteriors”. “Ofegar els veïns no pot ni ha de ser mai la solució, quan primer es poden retallar despeses”, ha explicat Ramos, que ha lamentat “les mentides de Compromís ja que durant la campanya va presumir d’una gestió exemplar quan s’havia deixat factures sense pagar i una situació crítica al consistori “.

Sobre això, el portaveu de Cs ha remarcat “la manca de transparència dels nacionalistes que no només portarà al fet que els veïns hagin de ajustar-se el cinturó sinó que tampoc han de veure complerts projectes que van anunciar a so de bombo i platerets en el període electoral”. “Des Cs esperàvem més autocrítica i menys autocomplaença en l’equip de Govern, més quan estan en minoria i necessiten suports per tirar endavant”, ha assenyalat l’edil.

Cs de Borriol rebutja la pujada d’Impostos provocada per la mala gestió i els mentides de Compromís

El Portaveu, Javier Ramos, lamenta “la falta d’autocrítica il ‘autocomplaença de l’equip de Govern”

Borriol, divendres 4 d’octubre de 2019. El Portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Borriol, Javier Ramos, ha Informat que “Cs ha rebutjat a la Comissió al pla d’ajust que porta aparellat 1 pujada d’Impostos ALS borriolencs “. Aixi, Ramos ha assenyalat que “aquests han sigut víctimes Tant de la mala gestió de Compromís com l’Deute que s’arrossegava des de Governs anteriors”. “Ofegar ALS Veïns no olla ni deu ser mai la Solució, Quan primer és podin retallar DESPESES”, ha explicat Ramos, qui ha lamentat “els mentides de Compromís ja que durante la campanya va presumir d’1 gestió exemplar Quan s’havia deixat factures sense pagar i 1 situaciò crítica al Consistori “.

Sobre aquest tema, l’Portaveu de Cs ha remarcat “la manca de transparència dels nacionalistes que no Sols portés a FET que Els veïns Hagen d’ajustar-se el cinturó sinó que tampoc veuran complits projectes que van anunciar a so de bombo i platerets en el període electoral “. “Des de Cs esperàvem més autocrítica i Menys autocomplaença a l’equip de Govern, més Quan estan en minoria i necessitin Suports per a tirar avant”, ha assenyalat l’edil.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: