Domingo Vicent: “El model del PSOE és el de les excuses, el malbaratament i la pujada d’impostos”

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Vila-real, Domingo Vicent, ha traslladat que “Cs rebutja rotundament la tercera pujada consecutiva de la contribució a Vila-real que la situa en un nou rècord històric just quatre mesos després de les eleccions Municipals “. “Els vila-realencs pagaran de nou més que mai per les mentides i un model de ciutat que és inviable i massa car, com ja venim advertint des de la legislatura passada”, ha manifestat Vicent, que ha lamentat que “l’amnèsia socialista en campanya no els portés a advertir els veïns que haurien de tornar a passar per caixa, a més, d’una més que probable recessió en camí “.

En aquest sentit, l’edil ha remarcat que “a la tercera legislatura ni herències rebudes ni excuses barates, la realitat és que només hi ha un únic culpable i és el que ha governat tot aquest temps Vila-real, el PSOE”. “Des Cs li demanem a Benlloch que deixi de fer un Sánchez i reconegui la seva responsabilitat i la del seu partit en la mala gestió”, ha postil·lat el portaveu i ha posat com a exemple “la taxa de residus que al·lega l’alcalde per la qual hipotèticament pagaríem 12 euros per habitant i l’IVA que està al 21% des del 2012, és a dir, els comptes segueixen sense sortir tret que estiguin fent les de la lletera “.

Igualment, el regidor ha explicat que “cal recordar que han estat els socialistes els que han impedit fins ara qualsevol oportunitat de rebaixa fiscal als vila-realencs. Primer, van pujar el tipus per deixar sense efecte una actualització dels valors cadastrals a la baixa i després, es van negar a revisar els valors cadastrals condemnant als veïns a pagar el doble a la Declaració de la Renda per les seves immobles “.

Segons l’opinió de Vicent “ara és més obligatori si és possible que els veïns sàpiguen on va a parar fins a l’últim cèntim, per això des de Cs li exigim al bipartit màxima transparència i la publicació de totes les despeses”. “Vila-real està vivint per sobre de les seves possibilitats per un model amb somnis de grandesa, que prioritza la compra d’edificis i l’estètica enfront de les necessitats del dia a dia com el manteniment o la neteja”. “No tenim cap dubte que si seguim a aquest ritme l’Ajuntament acabarà intervingut”, ha afegit el regidor.

Finalment, el portaveu ha assegurat que “el pitjor d’aquest càstig és que les famílies estan condemnades a una triada d’impostos gràcies al socialisme que governa a totes les administracions. Així doncs, els vila-realencs pagaran més IBI que mai, més IRPF que mai per les seves propietats i més diners que mai en heretar a la Comunitat Valenciana “.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: