Cs celebra la unanimitat perquè les víctimes de la Covid de Castelló siguin homenatjades per la Banda Municipal

El portaveu adjunt de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Castelló, Vicent Vidal ha celebrat la unanimitat de tots els grups municipals amb la iniciativa de Cs perquè les víctimes de la Covid-19 de Castelló siguin homenatjades per la Banda Municipal

Vicente Vidal ha defensat aquesta iniciativa del seu grup en el ple de Castelló d’avui i ha agraït el compromís de tots els companys de bancada independentment del seu grup polític perquè ha explicat que “de la mateixa manera que la Covid no fa diferències amb les persones, les partitures tampoc i els responsables públics tampoc ho hem de fer, i això ha estat un exemple “.

El portaveu adjunt de Cs ha continuat dient que “aquest gest amb les víctimes de la pandèmia, a més de amb qui ha treballat a primera línia de la batalla que sí que podran gaudir del concert, els nostres músics, sú públic i tot el poble de Castelló agraeix els consensos i demana que “aquest no sigui l’únic, sinó el primer de molts tants”. A més, Vidal ha demanat als membres de l’Fadrell “diligència” per posar data per a aquest concert-homenatge de què “estem convençuts que serà un èxit”.

En un altre ordre de coses, el Grup Municipal Ciutadans ha votat a favor perquè la residència de la tercera edat deixi de ser un incompliment altra legislatura més i l’ajuntament cedeixi el terreny a la Conselleria per començar a construir aquest projecte. A més, Ciutadans ha votat a favor que la rebaixa de l’IBI de les empreses del port de Castelló es tracti en la comissió d’ordenances fiscals i en aquest sentit, Vidal ha demanat a l’Fadrell que “la convoqui com més aviat”.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: