L’app Borrianaesmou ja està en marxa per estimular el comerç local

L’Ajuntament de Borriana i la Cambra de Comerç de Castelló han desenvolupat una aplicació mòbil, amb el nom de Borrianaesmou, que integrarà el teixit comercial de la ciutat, amb la finalitat d’ajudar a tots els comerços locals. Mitjançant aquesta plataforma es pretén augmentar la seva visibilitat, i adaptar-se i integrar-se a les noves tecnologies per aprofitar les oportunitats que els ofereix.
Així ho han explicat l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i la presidenta de la Cambra de Comerç de Castelló, Lola Guillamón, en la presentació de la iniciativa, a la qual també ha assistit la regidora de Comerç, Sara Molina.

Segons ha explicat Maria Josep Safont, l’app forma part de el Pla Integral de Suport a la Competitivitat de l’Comerç Minorista de Borriana, emmarcat en el conveni de l’Ajuntament i la Cambra de Comerç de Castelló i dins dels projectes i iniciatives conjunts que desenvolupa l’Antena cameral de Borriana, tant a nivell d’ocupació i formació com per a la promoció i el creixement de el teixit empresarial de la localitat.
Amb la nova aplicació digital, ja operativa i amb més de 60 comerços implicats, ha indicat l’alcaldessa, “oferim als comerços i empreses una plataforma on donar-se a conèixer i fer visible els seus negocis” amb la finalitat d ‘ “enfortir la imatge de el comerç i els serveis com el cor de l’activitat econòmica d’excel·lència “.

La plataforma és una aposta per les noves tecnologies que consisteix en “un espai de compres i oci per viure el comerç local”, amb l’objectiu de “donar veu a el comerç local i posar en valor els recursos comercials, culturals, gastronòmics i de lleure del municipi “, ha precisat Maria Josep Safont.

Així, ha indicat, l’app és una eina de comunicació directa amb els clients que l’Ajuntament posa a disposició dels comerciants, de forma gratuïta, perquè puguin “aprofitar tot el potencial que ofereix aquesta tecnologia i impulsar fins i tot si ho desitgen el comerç on line “amb les possibilitats que ofereix per” ser petits, propers i de proximitat però a el mateix temps moderns, innovadors i amb productes únics “.
Per Lola Guillamon, amb l’app Borrianaesmou s’aconseguirà “millorar lacompetitividad de el comerç i dels serveis”, i a el mateix temps “modernitzar el sector, guanyar quotes de mercat i generar ocupació”.

En ella, ha assenyalat, es pot, en un ‘clic’, conèixer promocions i ofertes de negocis locals, dades d’interès de l’empresa i fins i tot en un futur, facilitar les compres on line. També ajuda a través d’un geolocalitzador a arribar fins a la botiga física, i estar en contacte directe a través de les noves tecnologies amb el comerç de proximitat, “un dels més castigats no només ara amb la crisi sanitària, sinó abans, amb la competència de les grans superfícies comercials “.

Aquesta app impulsada per l’Ajuntament i que s’encarrega d’actualitzar la Cambra de Comerç, facilita la compra a la clientela habitual i mostra un catàleg geolocalitzat de les botigues i mercats i els seus productes, així com tota la informació de cada negoci, ofertes, esdeveniments o informació turística, entre d’altres funcionalitats.

L’aplicació Borrianaesmou, totalment gratuïta, tant per a les botigues com per a la ciutadania, ja està en marxa i permet, entre d’altres qüestions gestionar comandes i pagaments que, si es vol, es podran fer ja a través de la plataforma, fins i tot promocions. A més, per cada compra en comerços locals, l’app permetrà acumular punts que després seran canviables en negocis de Borriana afegint així un nou atractiu amb la qual es pretén la fidelització de client.

D’altra banda, Sara Molina ha destacat que des de l’àrea municipal de Comerç també s’han posat en marxa dues campanyes de promoció i sensibilització entre la ciutadania sobre la importància de confiar en el comerç local, de les quals està desenvolupant-És el teu Torn encara i collint un “gran èxit”, ha assegurat Molina.

L’objectiu d’ambdues accions, és “conscienciar de la importància de realitzar les compres en el comerç de proximitat”, perquè “som conscients de les dificultats per les quals travessa el nostre comerç local”, i per això, ha precisat, “el nostre afany de tirar endavant accions i campanyes que els puguin ser útils, i els ajudin a afrontar aquesta crisi “

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: