Compromís per Castelló aposta pel comerç de proximitat i suma a Inma Molina a la candidatura

Compromís per Castelló reforça la seua aposta pel comerç de proximitat i suma a la seua candidatura municipal per a les pròximes eleccions, encapçalada per Ignasi Garcia, a Inma Molina, propietària del comerç situat al Carrer Sant Fèlix, Kin Plaer, i històrica presidenta de l’Associació de Comerços del Raval de Castelló formada per 89 comerços d’arreu de la ciutat, per incorporar la seua visió del comerç local i treballar conjuntament amb la resta de les candidates per construir una ciutat més acollidora, diversa, justa i habitable.

Molina ha expressat que “és un goig sumar-me a aquest equip tan plural en què totes podem sumar. M’unisc a aquest projecte perquè entén la importància de la reactivació del comerç local per generar ocupació de qualitat”. “Incorporem la visió del comerç local amb una candidata molt preparada, que coneix àmpliament el sector i amb moltes propostes realistes per impulsar-lo”, explica Garcia.

La coalició ha presentat un llistat de propostes per reactivar el comerç local fruit de les trobades amb les diferents entitats comercials i la reunió entre el candidat a l’alcaldia, Ignasi Garcia; el regidor i candidat, Francesc Mezquita; i la nova candidata, Inma Molina, que ha aportat la seua visió del comerç local com a comerciant de Castelló amb una llarga trajectòria associativa.

Compromís aposta per ampliar les campanyes dels bons de comerç local fora de les temporades de molta venda, i amb un punt d’atenció durant les diferents campanyes per a oferir la possibilitat de participar a les persones sense accés o alfabetització digital. “Els comerços valorem positivament aquestes campanyes perquè han sigut molt efectives per reactivar el comerç”, ha defensat Molina.

D’altra banda, la coalició proposa la creació d’una nova plataforma digital per al comerç local pública potent, activa, que ofereix recursos que molts comerços no poden assumir. A més, Compromís defensa que la plataforma que ha d’estar connectada amb les webs pròpies dels establiments, per potenciar la compra en línia dels diferents comerços locals i adaptar-los als nous hàbits de compra, especialment entre la gent jove.

Finalment, la coalició aposta per la millora dels accessos al centre, amb pàrquings dissuasius, connectats amb la zona comercial del centre de la ciutat amb un transport públic accessible i fàcil, així com afavorir la gratuïtat dels pàrquings propers a les zones comerciants per als seus clients.

Informació i Foto: Compromis Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: