‘Milo’, ‘Mibots univers’ i ‘Traç crític’ es comboien amb La Colla! d’À Punt

Diumenge és el gran dia! Tres noves sèries arriben a La Colla per a comboiar-se amb els menuts i menudes de la casa. A partir de les 9:30 h, el gatet ‘Milo’, els robots de ‘Mibots univers’ i el nàufrag Nassotis, de ‘Traç crític’, viuran les seues aventures en la televisió d’À Punt. Després, com sempre, els capítols estaran disponibles a la carta en el web d’À Punt.

Milo és un gat aventurer de cinc anys que amb els seus amics, Lofty i Lark, fa servir el joc de rols per a explorar l’ampli món dels treballs i les vocacions. Els robotets Mibots viatgen al voltant de l’univers amb la missió d’aprendre sobre els planetes que visiten. Ara estan a la Terra i ací viuran aventures divertides i emocionants en la seua ànsia per aprendre. Tots els seus descobriments els registraran en un minuciós diari en vídeo.

I un nàufrag, una illa deserta, un oceà i milers de dibuixos per a riure del món modern amb l’estil de les vinyetes d’Ortifus, l’humorista gràfic valencià, és ‘Traç crític’. Nassotis és el protagonista d’aquesta sèrie, nàufrag que viu feliç i tranquil a la seua illa deserta, on arriben tot tipus de missatges absurds i que faran volar la seua imaginació.

Cada capítol arranca amb l’arribada d’un missatge en una botella, un visitant en un vaixell, el colp d’un coco sobre el seu cap… A partir d’ací, ‘Traç crític’ tracta temes com ara els desnonaments, la contaminació, l’educació, les energies alternatives, la religió, etcètera, des de l’humor i la ironia amb un punt de vista crític, per tal que La Colla passe una bona estona a la vegada que reflexiona sobre cada qüestió plantejada.

Comença el dia amb La Colla quan no hi ha escola! Ara també amb un nàufrag en una illa deserta, un oceà i milers de dibuixos per a riure del món modern, més un gatet i uns robots molt curiosos. La Colla creix en Pasqua perquè tots i totes us ho passeu de categoria en les vacances! Perquè La Colla també es comboia en Pasqua!

 

Informació i Foto: Comunicació CVMC – À Punt Mèdia

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: