Comença el projecte Telegrow

El projecte Telegrow ‘Millora de les competències digitals del teletreball per als empleats de mitjana edat’ ha iniciat oficialment les seves activitats amb la primera reunió de socis de el projecte, organitzada per Florida Universitària com a líder de el projecte.

Vicky Gómez, experta en Desenvolupament d’Innovació i Cultura Digital, i Eduardo Lázaro, tècnic de Projectes Europeus, tots dos de Florida Universitària, formen l’equip coordinador d’aquest projecte que té com a objectiu donar suport a les persones formadores dotant-los de coneixements sobre el teletreball i oferint-mitjans innovadors per atraure l’alumnat adult. El projecte dotarà els i les professionals de la formació i centres d’FP dels coneixements i eines necessaris perquè el seu professorat i plantilla en general major de 50 anys puguin tele treballar de manera eficaç, adaptant-se així a la nova realitat de la feina a distància en l’actual situació de pandèmia.

Durant la reunió es van presentar les principals activitats a desenvolupar al llarg dels dos anys de durada de el projecte. Es va fer especial èmfasi en aspectes relacionats amb la gestió de la mateixa i les accions a desenvolupar i implementar per aconseguir l’objectiu final de el projecte de millorar les competències digitals de teletreball de les persones adultes.

Com a principals resultats de el projecte, es preveu la creació d’un mapa interactiu sobre la situació de l’teletreball a cada país participant, a més de guies i mòduls formatius relacionats amb el teletreball que s’inclouran en una plataforma e-learning.

Aquesta reunió s’ha realitzat on line per les restriccions de mobilitat actuals, i ha estat una primera presa de contacte de tots els socis de el projecte -centres educatius, associacions i empreses consultores procedents d’Espanya, Polònia, Grècia, Itàlia i França.

Aquest projecte està finançat pel Programa Erasmus + i el seu període d’execució és de 2 anys (des de 1 març 2021 a l’28 febrer 2023).

El projecte Telegrow és un dels 15 projectes aprovats a Espanya en l’última convocatòria de l’acció KA226 – Associacions per a la preparació de l’educació digital en Formació Professional-, sent a més el de major pressupost.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: