Colomer destaca la cooperació territorial entre els municipis del Baix Segura per a la creació de la seva nova marca turística

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat aquest dijous “la cooperació territorial entre els vint municipis que conformen el Baix Segura, clau en l’estratègia de creació de la seva nova marca territori”.

De la mateixa manera, ha ressaltat “la capacitat d’identitat del territori, a l’saber aglutinar el patrimoni històric, cultural i natural, així com experiències i coneixements”, que al seu parer són “els eixos tractors de competitivitat del Baix Segura i que a més d’atreure talent, innovació, inversions, ocupació i emprenedoria, seran punt d’atracció de més turistes “.

Colomer ha realitzat aquestes declaracions durant la seva intervenció en la presentació de la ‘Marca Territori Vega Baja d’el Segura’, que organitza el Consorci per al Desenvolupament Econòmic del Baix Segura (convingui).

El llançament d’aquesta nova marca turística s’emmarca dins de el Pla de Dinamització i Governança Turística del Baix Segura, desenvolupat a través de l’conveni de col·laboració entre Turisme i convingui, juntament amb la Diputació d’Alacant.

Per a Colomer “aquest projecte abraça la cultura de la unitat, que sempre serà la millor inversió” i “és molt important tenir una estratègia professional que ens permeti com a territori saber on anem”.

Així mateix, ha assenyalat que “un pla de Governança ens uneix a tots per mirar més enllà de l’curt termini i donar-li sentit i rigor al que fem, donar-li un enfocament professional i aportar estabilitat, treballant pels nostres productes i per la singularitat del nostre territori “.

Per al secretari autonòmic, “el Pla de Dinamització i Governança del Baix Segura ens repta a abordar els grans desafiaments, però també ens permet treballar junts per enfrontar-nos a ells”.

A l’acte hi han assistit de forma presencial el president de convingui, Sebastián Cañadas, i el director general de Turisme, Herick Campos, que ha destacat que “aquesta nova marca aglutina un treball conjunt entre convingui, Costa Blanca i Turisme Comunitat Valenciana”.

També ha ressaltat que “la marca és important perquè no només és un logo, sinó que va a reflectir tot el que oferim i, a través d’ella, podem desenvolupar una estratègia de màrqueting, comunicació i formació”.

Així mateix, Camps ha posat èmfasi que aquest pla contempla actuacions en el territori, com senyalització i integració d’oferta dels diferents municipis, de manera que “la marca va a exercir com a element aglutinador de tota aquesta oferta”.

El director general ha recordat que el Pla de Dinamització i Governança del Baix Segura compta amb una inversió inicial conjunta de gairebé 1.200.000 euros durant tres anys.

Per Herick Campos, “Baix Segura ho té tot, té recursos naturals, gastronomia, destinacions de vacances molt consolidats”.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: