Colomer lliura a Benicarló i Torreblanca els distintius de qualitat turística Sicted 2022

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha lliurat aquest dijous a Benicarló i Torreblanca, els distintius del Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola a Destino (Sicted) a entitats dels dos municipis que avalen la seva aposta per l’excel·lència turística.

En el cas de Benicarló, han estat deu serveis els que han rebut el reconeixement Sicted, entre els quals hi ha restaurants, cafeteries, apartaments i el Parador del municipi. I a Torreblanca un total de set empreses i entitats han estat els guardonats amb aquest segell de qualitat turística, entre els quals destaca la platja Torrenostra, l’oficina Tourist Info, així com un càmping, un hotel, un restaurant, una empresa de turisme actiu i un habitatge dús turístic.

Durant la seva intervenció en aquests actes, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha qualificat el Sicted com “el programa més potent a Espanya per distingir l’aposta per la qualitat”, alhora que ha destacat que “el projecte compta amb 36 subsectors o oficis reconeguts, que són la primera línia de contacte amb el nostre visitant”.

Colomer s’ha mostrat partidari de “integrar l’hospitalitat en la gestió com a element de transformació i singularitat del nostre sector” i ha declarat que “el model que busquem és la certificació, la prova real i mesurable que els nostres municipis aposten per la qualitat ”.

Així mateix, el titular de Turisme ha volgut avançar que “enguany la Comunitat Valenciana torna a ser la primera comunitat a apostar per la qualitat i això és resultat de l´esforç de tots”. Per això, ha posat èmfasi que “el mèrit en aquest temps, ha estat voler perdurar, resistir i fins i tot apostar per aconseguir aquest reconeixement”

Qualitat Turística a Benicarló

Actualment Benicarló, destinació adscrita al programa Sicted des de 2012, compta amb 24 serveis turístics distingits amb el segell de qualitat turística i 7 serveis turístics adherits.

En concret, els deu serveis turístics de la localitat que han rebut aquest dijous el distintiu Sicted són: el Restaurant Chuanet, el Restaurant San Rafael, Cor de Carxofa, Rayfe, Tulipa, Parador de Benicarló, Apartaments Las Zebras, Jardí del Papagai, Cafeteria Kokoa i Montaditos Can Bolo.

Qualitat Turística a Torreblanca

Per la seva banda, Torreblanca es va adherir al projecte el març del 2021 com a destinació de sol i platja i ha obtingut aquest any els seus 7 primers distintius de compromís amb la qualitat turística

Els serveis turístics del municipi guardonades aquest dijous són el Càmping Torrenostra, la platja Torrenostra, el restaurant Columbretes, l’Hotel Te Mana, els apartaments Tepinsa, l’empresa de turisme actiu Viu Experiències i la Tourist Info de Torreblanca.

Comunitat Valenciana, primera destinació nacional en serveis certificats

La Comunitat Valenciana compta actualment amb 1.230 serveis certificats amb el segell Compromís Qualitat Turística, cosa que representa més del 20% nacional, i es posiciona un any més, com la primera comunitat autònoma en nombre de serveis distingits.

El proper mes de desembre se celebrarà el segon Comitè de distinció anual Sicted en què s’avaluaran 25 destinacions més més de la Comunitat Valenciana. El primer Comitè de 2022 va tenir lloc el mes de juny passat i es van avaluar un total de 9 destinacions, entre les quals hi ha Benicarló i Torreblanca.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: