Castelló suma al teixit empresarial local en la conscienciació i educació ambiental

L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Reciclatge i Gestió de Residus que encapçala l’edil Ignasi Garcia, segueix en l’aposta ferma pel programa propi d’educació ambiental amb la finalitat de conscienciar sobre la necessitat d’adoptar hàbits, comportaments i mesures més sostenibles en el dia a dia.

De fet, el regidor Ignasi Garcia ha visitat, junt amb l’equip d’Educació Ambiental, les instal·lacions de El Corte Inglés per conéixer de primera mà els detalls del projecte ‘Residu zero’ que desenvolupa la pròpia empresa amb l’objectiu d’avançar cap a una gestió dels residus compromesa amb el medi ambient. Durant la jornada institucional, en la que també ha participat el director del centre, José María Pareda, s’ha fet un recorregut per totes les plantes del centre on se situen els punts de recollida i selecció de residus, i on es realitza la segregació per a aconseguir revaloritzar el major nombre de fraccions que procedeixen tant de les activitats pròpies del negoci com de les llars dels clients.

A la trobada, Garcia ha insistit en què “la sostenibilitat sols té un camí, i passa perquè tots ens sensibilitzem i remem en la mateixa direcció”. “D’ahí la necessitat que ho fem conjuntament i sumem esforços, tant a nivell individual, com desde les institucions, com també de les iniciatives que naixen del propi teixit empresarial”, ha afegit l’edil responsable de la política de reciclatge al municipi.

De fet, amb l’objectiu d’involucrar en la mateixa línia a tota la societat, l’equip d’Educació Ambiental del municipi realitzarà jornades de formació per al personal treballador d’empreses i comerços locals.
Per altra banda, Garcia també ha destacat la importància de formar part totes i tots de l’economia circular perquè “amb el treball coordinat de tots els agents implicats aconseguirem complir amb les estratègies i el marc europeu i afavorir així la salut ambiental del nostre territori”.

Informació i Foto: Ajuntament de Castleló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: