Castelló avança en el projecte del nou pàrquing de l’estació amb l’escriptura de terrenys

L’Ajuntament de Castelló avança la tramitació per al desenvolupament del projecte d’adequació de l’entorn de l’estació de Renfe amb l’adquisició de parcel·les necessàries per a destinar-les a la construcció d’un aparcament públic en superfície. L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha signat en els últims dies una de les noves escriptures de compra de terrenys que faran possible la intervenció, fent així nous passos per a impulsar aquest projecte que va ser un dels compromisos que es van incorporar a l’Acord de Fadrell i que permetrà a més dignificar aquesta zona de la ciutat.

“L’Ajuntament de Castelló està adquirint les parcel·les necessàries que ens permetran atendre una demanda de la ciutadania, com és dotar de més estacionament públic a la zona de l’estació, i alhora dignificar l’espai i les dotacions de l’entorn”, ha explicat Marco després de la signatura de l’escriptura d’adquisició d’una de les parcel·les afectades.

Són uns 20.000 metres quadrats, distribuïts en deu parcel·les, els requerits per a la construcció d’un aparcament públic en superfície i la millora de zones verdes, així com per a una possible i futura ampliació del CEIP Jaume I. Cal recordar que a principis del passat mes de setembre ja van donar inici els treballs previs de neteja i desbrossament dels primers solars adquirits ja per part del consistori, uns 10.000 metres quadrats per valor de 600.000 euros, amb la finalitat d’adequar-los de cara a la futura actuació. L’objectiu és dotar a aquesta zona d’un necessari estacionament públic al costat de l’estació ferroviària i d’autobusos que de servei a aquestes infraestructures i servisca també com a zona d’aparcament dissuasiu per a reduir l’accés de vehicles al centre de la ciutat.

Informació i Foto: Ajuntament de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: