Carrasco exalça la tasca de l’Associació Gitana de Castelló en la lluita diària per la integració real

Amb motiu del Dia Internacional del Poble Gitano, la portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco, ha exalçat la tasca de l’Associació Gitana de Castelló en la lluita diària per la integració real.

Acompanyada dels regidors del PP, Susana Fabregat i Juan Carlos Redondo, ha visitat les instal·lacions municipals on l’Associació Gitana de Castelló imparteix diferents tallers, dedicant especial atenció als infants i joves. També imparteixen tallers enfocats a millorar la interculturalitat i la convivència social. “És digne d´admiració el seu treball diari per la integració real i l´ajuda que presten a tantíssimes famílies, més de 2.300 persones l´any passat”, ha manifestat.

I afegeix: Des del Partit Popular volem traslladar tot el nostre reconeixement, suport i col·laboració amb l’Associació Gitana de Castelló. Compartim els mateixos objectius d’acabar amb la discriminació, perquè totes les persones mereixen les mateixes oportunitats, el dret a un habitatge, l’accés a la sanitat, l’educació i l’ocupació”.

De la mateixa manera, Carrasco ha destacat la necessitat de continuar impulsant des de les diferents institucions polítiques d‟integració real que abastin tots els àmbits, laboral, sanitari, social o educatiu. I, així, continuar avançant en una societat de ciutadans lliures i iguals.

La portaveu Popular ha animat els membres de la directiva i coordinació de l’Associació Gitana de Castelló a continuar treballant en els projectes que tan bé estan funcionant, sent de gran ajuda en la lluita contra la pobresa i la discriminació. Entre els serveis que es presten destaca el dinformació, orientació i assessorament en matèria dajudes socials o gestions administratives. També prevenen l’absentisme escolar en coordinació amb els centres educatius amb un seguiment i contacte continu amb les famílies. Treballen en col·laboració amb el Banc d´Aliments i fomenten activitats lúdiques com l´escola d´estiu.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: