Carmina Ballester proposa una seu oberta i itinerant dins del seu projecte per al nou PPCS

L’estructura de el Partit Popular de Castelló a l’servei dels afiliats. Aquesta és una de les propostes de la candidata a la presidència de l’PPCS, Carmina Ballester, qui ha anunciat el seu segon compromís per millorar el PP de Castelló i que consisteix és una seu oberta i itinerant.

Carmina Ballester ha explicat que “obrirem la seu a tots els afiliats i el personal de la mateixa es desplaçarà periòdicament als municipis per ajudar-los en les qüestions polítiques i de gestió local que puguin necessitar”.

L’equip de Carmina Ballester ha defensat avui que “el nostre partit deu ser una eina útil a el servei de municipalisme” ja que només amb un projecte que neixi dels afiliats i de les seves idees es poden recuperar les institucions de la província per a, al seu vegada, ajudar els ciutadans.

La candidata ha assenyalat avui que “el PP ha de ser un partit empàtic i humà amb tots els nostres afiliats i que estigui disposat a escoltar, actuar i solucionar els problemes de la gent”. Un projecte, el de Ballester, que es basa en la renovació, la llibertat, la gestió eficaç per als veïns i l’orgull de Castelló.

Aquest compromís es suma a la creació d’un comitè de Transparència i Participació perquè siguin els afiliats els que prenguin les decisions i construeixin el Partit Popular de Castelló.

Informació i Foto PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: