Borriana ultima els detalls del pla d’emergències previst per a la celebració del festival Arenal Sound 2023

L’Ajuntament de Borriana ha convocat aquest matí una reunió tècnica juntament amb els membres implicats en el pla d’emergències previst per a la celebració del festival Arenal Sound per ultimar-ne els detalls i coordinar els diferents serveis organitzats. El pla d’emergència s’activarà dimarts que ve dia 1 d’agost a les 7 hores del matí, tal com s’ha determinat a la reunió.

A la reunió ha estat present l’alcalde de Borriana, Jorge Monferrer Daudí, el regidor de Seguretat Ciutadana, Antonio Ferrándiz, i el regidor de Poblats Marítims, Mario Trullen, la regidora de Sanitat, Eva Suárez, així com Raúl Amat, Intendent de la Policia Local, la tècnic de protecció civil de la Generalitat Valenciana adscrita a la província de Castelló, la tècnic de justícia del departament de negociat d’espectacles, juntament amb els representants de l’organització del festival i dels serveis sanitaris, de seguretat, salvament marítim i bombers involucrats.

Durant la convocatòria, doncs, s’han aclarit tots els aspectes que conté el pla d’emergències elaborat pel consistori per a l’esdeveniment de l’Arenal Sound. D’aquesta manera, s’ha confirmat que l’operatiu enviat per cada institució està organitzat i coordinat correctament amb la resta. Per fer-ho, s’han ampliat alguns aspectes d’interès i s’han establert certs criteris d’actuació entre els cossos l’activitat dels quals coincideix.

A més, des de l’Agència Valenciana es facilitaran els mitjans de comunicació necessaris a través de la xarxa de Comunicacions Mòbils Digitals d’Emergències i Seguretat de la Comunitat Valenciana (COMDES), que és la infraestructura de telecomunicacions que ofereix la GVA a totes les organitzacions que presten serveis de prevenció, rescat, emergències i seguretat a la Comunitat. Per això, compta amb 193 estacions base a tot el territori i permet més de 1.445 comunicacions de veu i dades simultànies.

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: