Toni Pérez configura el nou equip de govern de la Diputació d’Alacant en què dues dones tornen a assumir les vicepresidències

El president de la Diputació d’Alacant, Toni Pérez, s’ha reunit aquest matí amb els diputats que integraran a partir d’ara l’equip de govern de la institució provincial, una trobada en què s’han fixat les competències que ostentaran cadascun dels setze diputats, tots ells del Grup Popular, durant els propers quatre anys.
Pérez, que avui mateix ha signat el decret amb la delegació d’atribucions, assumeix directament l’àrea de Turisme, mentre que les vicepresidències recauen en dues dones: Ana Serna com a vicepresidenta primera, i que també dirigirà Economia, Comunicació i Cicle Hídric; i Mª del Mar Sáez, que ocupa la vicepresidència segona, a més de les delegacions dAdministració General i Hisenda.
Mª Loreto Serrano estarà al capdavant de l’àrea de Benestar Social i Igualtat, des de la qual es desenvoluparan les polítiques centrades en aquestes matèries i en Joventut, Cooperació i Voluntariat, mentres que Carlos Pastor serà diputat de Desenvolupament Econòmic i Projectes Europeus.
L’àrea de Cultura serà assumida pel diputat Juan de Dios Navarro, que també ostentarà Contractació i Residents Internacionals.

D’altra banda, José Antonio Bermejo serà diputat de Benestar de les Persones, que engloba la gestió de la Llar Provincial Antonio Fernández Valenzuela, Salut Mental amb el Centre Doctor Esquerdo i l’Institut de la Família Pedro Herrero; David Aracil, diputat d’Innovació i Gestió Documental i Cristina Garcia Garri, diputada de Transparència i Impremta.
L’àrea d’Infraestructures recaurà a Antonio José Bernabéu, mentre que Emergències i Repte Demogràfic l’ostentarà Francisco Cano. Per la seva banda, Arturo Poquet dirigirà Carreteres i Mª Magdalena Martínez serà la diputada de Medi Ambient, Energia i Residus Sòlids Urbans.

Bernabé Cano repeteix com a diputat d’Esports; Carmen Sellés es farà càrrec d’Arquitectura i Conservació d’Edificis i Instal·lacions i Mª Lourdes Llopis serà diputada de Recursos Humans.
Toni Pérez ha destacat que el nou equip de govern “afronta amb il·lusió i molta responsabilitat aquesta nova legislatura en què treballarem per fer avançar tots els municipis de la província, especialment els que compten amb menys recursos, i per millorar la qualitat de vida de tots els alacantins”.
La portaveu del Grup Popular serà la diputada Ana Serna, mentre que Loreto Serrano i Carlos Pastor assumeixen, en aquest ordre, els portaveus adjunts.

Informació i Foto: Diputació d’Alacant

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: