Esports

Bisontes Castellón Futbol Sala s’imposa al Reial Betis Futsal B i suma la seua quarta victòria consecutiva en lliga (5-3)

Bisontes Castellón FS suma la seva quarta victòria consecutiva en lliga després de doblegar 5-3 el Reial Betis Futsal B que li serveix per seguir una setmana més com a 2n a la taula.

Els Castellonencs s’avançaven a les 12 segons per mediació de Diego Sancho i als 5 minuts era Pele qui pujava el 2-0 al vídeomarcador del Pavelló Ciutat de Castelló. Al 7 Raul López retallava distàncies i al 16 en una jugada d’infortuni Beto marcada en pròpia porta per portar el 2-2 al marcador. Del que podia ser el 3-2 amb una ocasió molt clara de Pele en una passada mal mesurada de Rafa López era aprofitada per Guido per avançar el filial Bètic. Un doble penal sobre la botzina era transformat per David Señoret per portar la igualada en els primers 20 minuts de matx. Després de la represa Bisontes va anar al pel xoc i al 30 un golàs de volea de Diego Sancho després d’una passada de David pujava el 4-3. L’expulsió per doble groga de Charly era aprofitat pels blaus per ampliar l’avantatge al 5-3 per mediació de Beto al 33.

David deia jugar-se-la de cinc amb Raúl però la fèrria defensa local feia que els tres punts es quedessin a Castelló.

Informació i Foto: Bisontes Castellón FS

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.