Bisontes Castellón Futbol Sala participarà el proxim dimarts 21 de desembre en “nadal solidari amb les xiquetes i xiquets de l’hospital general de Castelló

El proper dimarts 21 de desembre la il·lusió arriba a l’Hospital General de Castelló. Aquest mateix dia el diari Mediterráneo i Medi TV organitzaran el tradicional lliurament de joguines als nens ingressats a l’hospital, acte conegut com la festa ‘Nadal Solidari amb les xiquetes i xiquets de l’Hospital General’, amb una programació especial a causa de les mesures de seguretat provocades per la pandèmia.

L´esdeveniment solidari començarà a les 10.00 hores amb l´emissió de la festa. L’exterior de l’hospital es convertirà en un autèntic plató de televisió des d’on Medi TV retransmetrà en directe la visita i entrega de regals als més petits en què participaran una gran quantitat d’associacions de la província. D’aquesta manera, tots els nens i les nenes ingressats a l’hospital podran visualitzar l’esdeveniment des de l’aula educativa del centre i des de les habitacions pel circuit tancat de TV.

La trobada coordinada a través de la Unitat de Comunicació i el Servei d’Atenció i Informació al Pacient de l’hospital té com a finalitat «apropar la il·lusió del Nadal tant als pacients com a tots els professionals del centre». Un treball possible gràcies a la retransmissió dirigida per Loles García i la producció d’Envidea, amb la participació de Sandra Segarra i Claudia Arrufat, i els tècnics Juanvi Porcar, Bienve Sahuquillo, Jordi Negre i Guillermo Ortega

Com que el lliurament de regals s’ha de fer respectant al màxim el protocol de distanciament social, col·laboradors com els bombers de Castelló facilitaran aquesta tasca amb una escala autoelevadora que s’encarregarà de pujar a participants com el famós Mag Yunke o Groguet, la mascota del Vila-real CF, perquè puguin acostar els obsequis d’una manera segura.

L´espectacle musical i televisiu comptarà amb representació de personal del centre hospitalari, des d´on s´ha col·laborat amb molta il·lusió en l´organització d´aquest esdeveniment, amb la presència de Ricardo Tosca, gerent de l´hospital, i Antonio Valero, director d´infermeria.

A més, altres entitats col·laboradores implicades a l’acte seran Todojuguete, el CD Castelló, Telepizza, Animació Infantil Castelló Monitors i Bisontes Castelló FS, entre d’altres.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: