Bardhi (Jugador del Llevant) “Hi ha una atmosfera molt bona al vestidor i és això el que necessito per ser feliç”

Informació i Foto: http://www.levanteud.com

Reflexiona el jugador de futbol, ​​però també la persona que habita al seu interior. Bardhi nua sentiments mentre redunda en la seva condició de futbolista professional. “Em sento molt feliç formant part d’aquest equip”. I trasllada emocions en cada frase que construeix mentre accentua tot allò que està passant al seu voltant amb la pilota com a principal protagonista. Són temps de canvis superlatius, de descobrir noves emocions i desconeguts escenaris, d’exterioritzar sensacions, d’anar alçant una nova identitat amb la samarreta blaugrana enganxada a la seva pell. L’atacant macedoni fa balanç tres mesos després de comprometre amb la societat del barri d’Orriols. Enis posa en ordre els seus pensaments.

“Tenia altres ofertes, però la més important era la del Llevant perquè podia jugar en una de les millors lligues del món. I em sento cada vegada millor. Sento que estic millorant. Sóc molt jove, tinc 22 anys, i sé que pugui donar molt més de mi. Em sento agraït als entrenadors i al Llevant perquè m’estan ajudant de la millor manera possible “, relata advertint la dimensió que significa, des d’un prisma personal, competir en Laliga Santander amb la casaca llevantinista. I no hi ha dubtes sobre això. Totes les experiències desenvolupades en aquest interval temporal validen la decisió adoptada durant el passat estiu.
El seu discurs destil·la humanitat. Si algun component emfatitza és l’honestedat i la lleialtat com a forma incorruptible de manifestar-se i de caminar per la vida. El futbol pot quedar en un pla d’inferioritat si no hi ha complicitat i química. En aquest sentit destaca la unió del planter que conforma el Llevant. Segons la seva opinió, és una qüestió fonamental per a aconseguir la felicitat. “Hi ha una atmosfera molt bona al vestidor i això és el que necessito i el que em fa sentir feliç aquí. A vegades no és realment important el lloc, sinó el que realment és important és el grup perquè no és positiu un mal ambient. Així que aquest és el meu treball conèixer millor cada dia als meus companys “.
Bardhi té paraules de reconeixement cap a la figura de Muñiz. Del preparador elogia els seus coneixements tàctics, però també els valors humans que trasllada. Compleix aquesta dualitat que tracta d’expressar. “És molt bon entrenador, però abans de res m’agrada perquè és molt bona persona i crec que això és el més important. Pots ser un gran jugador, però si no ets també una bona persona potser no li caiguis bé a la gent. Muñiz tenen una personalitat i un caràcter molt bo igual que tots els nois que hi ha a l’equip “. Des d’un prisma esportiu, no hi ha dics de contenció per al creixement individual sempre mostrant la versió més col·lectiva del seu perfil. “Estic content amb la meva temporada, però vull més. Quan marc, quan faig les coses bé sempre intento anar a més. Així que espero demostrar més en els pròxims partits per intentar ajudar l’equip “.
Enis amaga un canó entre les seves botes. Hi ha encantament quan afrontes les faltes en les proximitats de l’àrea rival. Ho ha demostrat amb fets a l’epifania de l’exercici de lliga. Hi ha una experiència íntima que transporta al futbolista i li permet imaginar i sentir la resolució. L’enigma no és irresoluble. Des de la repetició s’aconsegueix l’excel·lència. “El secret és … molta gent m’ho pregunta i sempre dic el mateix. Sempre he entrenat el meu tir des que era molt petit i he entrenat molt els llançaments de falta, però mai he llançat també com ara. He millorat amb el temps. Ara sento el gol, sento la falta. Crec que és una de les claus també. Però és un dur treball i amb esforç qualsevol pot llançar així “.
Bardhi va deixar la seva estela amb la Selecció en el darrer partit disputat davant Liechtenstein. L’atacant, que lidera el procés de renovació de la jove República balcànica, va estrenar el seu currículum anotador. Va ser un moment ple de màgia. “El gol a Macedònia va ser especial per a mi perquè portava deu partits amb la Selecció Absoluta. Estem millorant. Som molts jugadors procedents de la Selecció Sub’21 i hem de preparar aquesta nova generació. Serà un període una mica llarg, però ho estem fent bé. Macedònia està canviant i està començant a créixer “.

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d