La Diputació d’Alacant impulsa el llançament del videojoc ‘Monument Valley 2’

Informació i Foto: http://www.diputacionalicante.es

La Diputació d’Alacant col·laborarà en l’enregistrament i llançament del videojoc ‘Monument Valley 2′ de l’empresa xinesa Tencent Games, amb seu a Shenzen, en què la Muralla Roja de Calp es convertirà en la protagonista. Aquest joc electrònic per a dispositius mòbils, que compta arreu del món amb milions de seguidors i descàrregues, permetrà promocionar al municipi i a la província en el panorama internacional d’aquesta indústria, una de les més rendibles del planeta.
 
         El president de la Diputació d’Alacant i alcalde de Calp, César Sánchez, ha presentat aquest matí a l’hotel Suitopia del municipi aquesta iniciativa, en la qual s’implicaran diverses institucions. A l’acte han assistit la responsable de continguts de QQ -la major companyia multimèdia de la Xina-, Christin Sun, la responsable de continguts de Monument Valley al país asiàtic, Jane Yun, i la productora del videojoc a la seva seu de Londres, Adrienne Law . També ha estat present David Fernández, un dels dissenyadors gràfics d’aquesta proposta.
 
         Sánchez ha assenyalat que “aquest projecte suposa una oportunitat única per ampliar el nostre mercat turístic i comercial cap a potencials clients gràcies a una indústria, la dels videojocs, que compta amb milions de seguidors a tot el món i el volum de negoci és molt alt. El fet que l’edifici de La Muralla Roja de Calp aparegui en un dels jocs per a smartphones amb més acollida dels darrers anys posa de manifest l’enorme projecció que tindrà per a la localitat i per a la Costa Blanca “.
 
         Aquesta iniciativa per gamers consta de dues fases, la primera de les quals ja s’ha iniciat amb la selecció de l’equip de persones que participarà en la mateixa. La segona se centra en la filmació d’un documental que es llançarà simultàniament amb el videojoc en xinès i la primera part versarà sobre l’edifici calpí de la Muralla Roja, obra de l’arquitecte català Ricard Bofill. Ubicat a la urbanització La Manzanera, la seva construcció es va completar el 1973 encara que el seu disseny, que evoca una estètica constructivista basada en la tipologia de creu grega, es va iniciar una dècada abans. La segona part del treball consistirà en una entrevista a l’arquitecte i la tercera i última inclourà una recreació en 3D de la muralla.
 
         L’empresa xinesa Tencent és un dels gegants tecnològics més importants del país i la seva videojoc Monument Valley, que ara arriba a la seva segona versió, disponible per a dispositius mòbils d’Android a partir del 6 de novembre, compta amb milions de clients a tot el món .

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: