Ballester centra la seva aposta per la renovació del PPCS en la llibertat, la gestió i l’orgull de Castelló

La candidatura de Carmina Ballester i el seu equip per renovar el Partit Popular de Castelló ha explicat avui, dins de les visites a les diferents agrupacions locals de la província, que la seva aposta per un nou PPCS passa per la llibertat, la gestió i l’orgull de Castelló.

Ballester, amb el seu equip de campanya, han visitat Nules, la Vilavella i Almenara per donar a conèixer el seu oferiment que es basa en “la llibertat per poder escoltar, opinar i triar en un partit on tots els afiliats tinguin el mateix pes”, ha assenyalat.

A més, “la nostra gran fortalesa està en la gestió per convèncer els ciutadans que les polítiques liberals que defensem funcionen amb èxit en pobles i ciutats” el que les converteix en el millor aval de futur per a aquesta terra. Carmina Ballester ha manifestat, a més, “el PP és l’únic partit que en aquests moments difícils ha estat a la banda de tots els veïns i autònoms, comerciants, agricultors, ramaders i empresaris”, ha recordat.

Per a l’equip de Ballester la renovació és una oportunitat per donar pas als joves amb vocació de servei públic. “El PP compta amb gent amb talent, preparats, valents, inconformistes i plens d’il·lusió per millorar la nostra terra” i aquest talent “s’ha d’impulsar perquè, entre tots, siguem un partit més útil a l’servei dels nostres municipis i dels veïns , que és l’únic fi de la política “, ha subratllat la candidata popular.

Així mateix, des de la candidatura de Ballester han advertit que “l’orgull de Castelló és la base que ens mou, no podem oblidar d’on venim, defensar la nostra terra, les nostres tradicions, la nostra cultura i identitat i reivindicar-nos com el que som: una terra forta que té molt a dir i aportar a el present i futur del nostre país “.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: