L’aeroport de Castelló impulsa inversions per gairebé 600.0000 euros per afavorir el desenvolupament de l’activitat i avançar en la diversificació

L’aeroport de Castelló avança en la seva estratègia de diversificació amb l’impuls a noves inversions valorades en gairebé 600.000 euros, que permetran reforçar la cartera de serveis de la infraestructura i la implementació d’activitats.

Així ho ha explicat el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi Espanya, qui ha realitzat aquest dissabte una visita a l’aeroport de Castelló, acompanyat per la directora general d’Aerocas, Blanca Marín.

El conseller ha aprofitat la visita per fer un recorregut per diferents punts de les instal·lacions, com la torre de control, i supervisar les obres de construcció de la nova plataforma industrial i de prolongació del carrer de rodatge.

Arcadi Espanya ha avançat que aquesta actuació en curs -que abasta una superfície de gairebé 28.000 metres quadrats i suposa una inversió de 1,6 milions d’euros- es va a veure ampliada amb la creació d’una plataforma annexa de 5.700 metres quadrats, a la que Aerocas invertirà prop de 300.000 euros.

“D’aquesta manera, la futura zona industrial disposarà de més espai, per tal de garantir els plans d’expansió de les empreses que ja operen a l’aeroport i d’altres que puguin incorporar-se en el futur”, ha explicat.

D’altra banda, el conseller ha anunciat que Aerocas ha impulsat la construcció d’un hangar polivalent per atendre possibles demandes i facilitar la implementació de noves activitats. La instal·lació abastarà una superfície de 500 metres quadrats i compta amb un pressupost de licitació de 285.000 euros. Anirà ubicada a la zona de l’aeroport dedicada a la construcció d’hangars per part de les empreses.

El conseller ha incidit que l’estratègia de diversificació “està permetent que l’aeroport segueixi generant activitat i inversió, de la mà de la iniciativa privada, tot i la complexitat de l’context per la pandèmia i el seu fort impacte en el sector de l’aviació “.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: