Baldoví reivindica un servei de Rodalies digne per a les comarques de Castelló

“Volem que el servei de rodalies siga gratuït i que, també, siga eficient”, ha defensat Joan Baldoví, diputat de Compromís a la segona xerrada ‘A La Fresca’, el cicle que la coalició a Castelló fa servir per explicar la seua gestió al front dels diferents governs i llançar propostes del seu ambiciós programa electoral de cara a les eleccions del 2023.

 

“Si escoltes a la gent d’ací te’n adones que els matins a la línea 6 de Rodalies València – Castelló són insuportables”, ha lamentat. Per això, Compromís reivindica més inversions. Més trens, millors horaris i més personal. Però també, un transport rural a demanda per a les comarques d’interior de Castelló.

 

Així doncs, Baldoví ha reivindicat un servei de Rodalies digne per a Castelló i que “Castelló siga nucli de Rodalia per a millorar les connexions ferroviàries. Per aquest motiu, la coalició ha demanat que la gratuïtat s’estenga a tot el transport públic a l’hora que se millore el servei. “Enfortir el servei públic és facilitar la vida de la gent”, ha defensat el diputat, que ha explicat que millorar els Rodalies no sols millora el dia a dia de la gent, també implica “lluitar contra el canvi climàtic”.

 

D’altra banda, Baldoví ha fet un recorregut per les propostes i iniciatives dutes a terme per Compromís al Congrés espanyol on “hem aconseguit posar l’agenda valenciana”, i ha insistit en què “som un força clau a Madrid, ja que cal recordar que el nostre vot va ser decisiu per fer fora al PP més corrupte de la història recent” i “vam fer possible un govern de progrés que ha avançat en alguns aspectes clau per millorar la vida de la gent treballadora d’aquest país”, ha sentenciat el diputat.

 

El portaveu de Compromís a l’Estat ha assenyalat que “el que hem fet durant tots aquests anys ha sigut treballar perquè s’escolte la veu de Castelló a l’Estat”. De fet, Baldoví ha volgut recordar també com “gràcies al treball de Compromís, hem aconseguit que la cogeneració energètica quede coberta pel mecanisme ibèric ja que el PSOE se n’havia oblidat de la indústria ceràmica d’aquestes comarques”.

 

A més, el portaveu valencianista ha explicat que és la primera vegada que els PGE tenen en compte el pes poblacional a l’hora de tractar el finançament autonòmic “i això és gràcies al nostre vot”. També ha fet referència als 367 milions d’euros aconseguits mitjançant negociació dels Pressupostos Generals de l’Estat o l’aconseguiment de la gratuïtat de l’AP7, reivindicacions històriques de Compromís.

Finalment, Joan Baldoví ha expressat el seu suport al Grup Municipal de Compromís per Castelló i els ha animat a continuar “fent la gran tasca que esteu duent a terme perquè sense vosaltres, per exemple, el meu paisà Joan Fuster no tindria un carrer a aquesta meravellosa ciutat”

Informació i Foto: Compromis Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: