La Ciutat de la Justícia de València comptarà amb dues noves refredadores sostenibles d’altes prestacions després d’invertir 700.000 euros

La Conselleria de Justícia ha iniciat la instal·lació de dues màquines refredadores sostenibles d’altes prestacions a l’atri de l’edifici B de la Ciutat de la Justícia de València. La posada en marxa d’aquests dos nous dispositius suposarà una inversió de 700.000 euros.

Els treballs per a la instal·lació d’aquests elements es duran a terme durant les pròximes dues setmanes i el seu objectiu és millorar la climatització de l’edifici tant des del punt de vista de l’consum energètic com de la disminució de soroll que generen aquests aparells de nova generació.

Aquesta inversió s’emmarca en el Pla d’Eficiència Energètica posat en marxa per la Conselleria de Justícia amb l’objectiu de reduir el consum elèctric en les més de 60 seus judicials de la Comunitat Valenciana. Aquestes actuacions estan finançades amb els fons europeus Jessica i Feder destinats a projectes de desenvolupament urbà sostenible.

Amb aquesta nova actuació, la inversió en la Ciutat de la Justícia de València supera els 7 milions d’euros repartits en 17 projectes executats recentment. Entre ells destaca la substitució de tota la il·luminació de l’complex judicial per un valor de més de 850.000 euros, l’actualització de sistema de gestió d’energia per 715.000 euros, la instal·lació de climatització al Jutjat de Guàrdia ia l’Institut de Medicina Legal per 5540.000 euros i la substitució d’altres dues refredadores per gairebé 600.00 euros. També es van instal·lar més de 1.100 panells fotovoltaics que permeten proveir d’energia solar el major edifici de justícia de la Comunitat Valenciana amb llum solar.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: