Alumnat d’Arquitectura Tècnica de l’UJI inicia l’estudi de l’arquitectura tradicional de Llucena

Informació i Foto: http://www.uji.es

Aquesta setmana un grup d’alumnes i alumnes de primer curs del Grau en Arquitectura Tècnica s’han desplaçat al municipi castellonenc de Llucena per desenvolupar la primera de les tres sessions de treball in situ per a l’estudi de la construcció tradicional d’aquesta població de l’Alcalatén . Aquesta activitat s’emmarca dins de l’acord aconseguit per l’Ajuntament de Llucena i la Universitat Jaume I.

L’alumnat va estar acompanyat pels professors Manuel Cap, responsable de l’assignatura de «Geometria Descriptiva», Joaquín Martínez, de l’assignatura «Expressió Gràfica» i coordinador de curs; i Àngel Pitarch, responsable de l’assignatura «Materials de Construcció» i vicedirector del grau. Durant aquest semestre participa també en el projecte el professor d’anglès Ricardo Casañ. L’organització per part de l’Ajuntament l’ha dut a terme José Antonio Bartoll, regidor de Cultura del municipi.

L’alumnat estudiarà tres edificacions singulars de Llucena; l’Ajuntament, les escoles rurals de la República i el molí del carrer Solana. Aquestes edificacions permetran a l’estudiantat entendre les característiques de la construcció tradicional d’aquesta població. Tant l’Ajuntament com de les escoles, l’alumnat disposarà dels projectes originals de principis del segle XX. Les escoles i el molí formen part d’unes tipologies edificatòries molt freqüents al terme de Llucena.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: