Paduraru “Gràcies a la presió de Ciutadans es controlarà l’accés al consistori de Castelló per a protegir a funcionaris i usuaris”

Informació: http://www.castello.es
Foto: http://www.castellon.ciudadanos-cs.org

El portaveu adjunt de Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de Castelló, Manuel Paduraru, ha manifestat que “gràcies a la pressió de Ciutadans, es controlarà l’accés al consistori per a protegir a funcionaris i usuaris”. En aquest sentit, Paduraru ha recordat que “Ciutadans va exigir aquesta mesura, entre unes altres, en la primera comissió posterior a l’assalt a l’Ajuntament de Castelló” i ha lamentat que “el bipartito només reaccione tarde i sense cap tipus de previsió en matèria de seguretat”.

El regidor ha recriminat al Govern que “admetera que en accedir al Govern, va observar que existia una deficiència de seguretat en el Consistori i més de dos anys després, la situació seguira igual, sense que hagen canviat ni millorat el sistema, assegurant que encara estan en açò”. Així, l’edil del grup municipal Ciutadans ha reprovat “la deixadesa inacceptable per part de l’Executiu, que ha generat o mantingut una vulnerabilitat en l’edifici municipal evidenciada amb l’assalt del passat dia 30” i ha afegit que “si el bipartit no és capaç de mantenir la seguretat en el propi Ajuntament costa creure que puga garantir-la en el conjunt de la ciutat”. Finalment, el portaveu adjunt ha celebrat que “gràcies a les propostes i insistència de Ciutadans es vagen donant passos perquè els castellonencs estiguen més segurs”, però no sense abans exigir al bipartit “més diligència en matèria de seguretat i que la millora no es quede en un simple gest de cara a la galeria”.

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d