Almassora reobrirà aquest mes la piscina després de les obres d’emergència

El Servei Esportiu Municipal (SEM) d’Almassora reobrirà el complex de la piscina municipal durant aquest mes després dels danys patits per les fortes ratxes del vent en la nit del passat dissabte. Les obres d’emergència iniciades hui conclouran en un termini aproximat de dues setmanes per a garantir el retorn d’esportistes a totes les instal·lacions i el correcte funcionament dels serveis.

Així, després de la retirada en el matí del diumenge de peces i planxes de la coberta que van quedar soltes per les ràfegues de vent de fins a 120 km/h, els tècnics municipals van visitar les instal·lacions aquesta mateixa jornada i el dilluns al costat dels representants polítics per a comprovar l’abast dels danys i van sol·licitar a la companyia asseguradora la visita d’urgència del perit, que es va produir ahir, per a estendre acta amb els desperfectes i poder començar l’actuació d’emergència.

Aquesta ha arrancat aquest mateix matí a càrrec d’una empresa d’Almassora. Els operaris retiren més planxes de la coberta de la piscina en altura, així com els caragols danyats per l’acció del vent, els vidres trencats a l’interior de la instal·lació en xocar les plaques metàl·liques i de fusta, així com tots els elements que necessiten de reposició. Una vegada retirats, impermeabilitzaran i consolidaran el sostre del complex esportiu per a deixar.

El SEM avisarà els abonats i usuaris del complex de la reobertura quan l’empresa informe amb exactitud del dia en què finalitzaran els treballs, que donaran pas a la neteja de les instal·lacions. Segons ha avançat, la posada en marxa de l’activitat serà per igual per a tots els usuaris: cursos de natació, bany lliure, gimnàs, activitats en sec i clubs de patinatge que utilitzen el circuit contigu.

L’Ajuntament d’Almassora reclamarà a la companyia asseguradora tots els danys causats pel vent amb els pressupostos que recopile de les empreses que participen en la retirada i reparació tant en la piscina, com en la tanca del perímetre del complex esportiu i en propietats pròximes.

Informació i Foto: Ajuntament d’Almassora

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: