Almassora crearà un circuit esportiu biosaludable al parc de Pesudo

Informació i Foto: http://www.almassora.es

El parc Manuel Pesudo comptarà properament amb un circuit biosaludable a l’aire lliure format per màquines esportives, que inclourà aparells aptes per a persones grans o amb mobilitat reduïda. La iniciativa, amb un pressupost de 8.000 euros, té com a objectiu “contribuir al desenvolupament del parc com un espai esportiu obert, en el qual convisquin usuaris de totes les edats”, a més de “complementar les opcions que el Servei Esportiu Municipal ja ofereix per que els grans facin exercici “.
Per completar aquest projecte i altres millores en instal·lacions esportives, l’equip de govern té previst reservar un total de 31.097,40 euros, que formen part de la modificació de crèdit que elevarà al ple dilluns que ve. Gràcies a aquests fons, la Regidoria d’Esports podrà respondre també a la petició dels usuaris del gimnàs a l’aire lliure del parc de Pesudo, on s’instal·larà terra de cautxú per reforçar la seguretat i evitar accidents o lesions.
A més d’aquestes dues actuacions, el consistori preveu instal·lar un nou sistema de megafonia en el complex esportiu de Boqueres, per al que reservarà 12.000 euros. També en l’apartat audiovisual, l’edifici de la piscina municipal incorporarà una pantalla per a la visualització de continguts d’interès per als usuaris que també permetrà mostrar l’estalvi generat amb els nous sistemes d’eficiència energètica implementats recentment. El cost d’adquisició d’aquest servei serà de 2.347,40 euros, inclosos en l’esmentada modificació.
Així doncs, aquestes inversions se sumen als 32.000 euros que Esports ha destinat a la adquisicicón de noves màquines al gimnàs municipal, la renovació de les xarxes en el camp de futbol de Pesudo, la instal·lació de cistelles al pati del Regina Violant i la incorporació de sistemes de seguretat en els camps de Boqueres i en les pistes de tennis i pàdel.
Cal recordar que l’expedient de modificació pressupostària que el ple de l’Ajuntament d’Almassora debatrà aquest dilluns ascendeix a 84.147 euros, dels quals l’adquisició de material i equipaments per a la Policia Local es durà 23.800 euros. Entre ells destaquen la incorporació d’armilles antibales per a dones, amb les quals el consistori “compleix amb una reivindicació que les agents plantegen des de fa molt temps”, ha assegurat l’edil de Seguretat, Roger Beltrán. Així mateix, l’Ajuntament d’Almassora comprarà quatre noves emissores digitals, renovarà les patantallas de televisió de la central i les equipacions de la sala d’armes i incorporarà material audiovisual per a l’educació viària dels escolars del municipi.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: