Almassora convoca als propietaris per a comprar el sòl de la futura pantalla verda

L’Ajuntament d’Almassora ha convocat als prop de 50 propietaris de terrenys en la pastilla de sòl que albergarà la futura pantalla verda per a informar-los del procés de compra-venda. La trobada tindrà lloc el dijous 15 de juliol a la sala de formació de l’edifici consistorial, tal com figura en la carta remesa des del departament d’Urbanisme.

 

La invitació de la regidora Carmina Martinavarro detalla el treball d’aquest àrea “en el projecte d’adquisició de terrenys per a la construcció del que anomenem pantalla verda de protecció dels efectes del polígon del Serrallo”. Tal com indica l’edil en la seua missiva, “aquest projecte es contempla en els terrenys que estan entre la zona urbana i la séquia Mitgera, qualificats en el Pla General d’Ordenació Urbana de l’any 1998 com a parc públic”.

 

La carta que reben aquests dies els propietaris de terrenys recorda que “fa quasi dos anys vam estar treballant en la identificació de les finques i ja ens vam posar en contacte amb vosté com a propietari d’una parcel·la en aqueixa zona”. En aquests moments, abunda el text, “estem avançant en tot el procés de valoració de les finques i estem en disposició de posar en coneixement dels propietaris la intenció d’aquest equip de govern i com el volem dur a terme”.

 

Martinavarro també brinda l’ajuda del seu departament a aquelles persones que no puguen assistir a la reunió i els convida a contactar amb la seua àrea a través de correu electrònic o telèfon per a oferir-los els detalls de la trobada i buidar els dubtes que puguen tindre referent al procés de compra-venda.

 

Cal recordar que el departament d’Urbanisme d’Almassora estima en prop de 1,6 milions d’euros la taxació del sòl necessari per a executar la pantalla verda del Serrallo, tal com van indicar els tècnics en l’última reunió entre àrees municipals per a valorar l’avanç dels fons FEDER de la Unió Europea en el municipi.

 

Després de conéixer la valoració tècnica, l’equip de govern es va emplaçar a citar als propietaris del sòl, que abasta 73.404,86 metres quadrats de superfície necessària per a alçar la pantalla verda enfront del polígon industrial. Tal com informen, la major part dels 73.000 metres quadrats correspon a 18 parcel·les de sòl de naturalesa rústica fins a aglutinar una superfície de 61.000 metres quadrats. Els 12.000 restants estan dividits en xicotetes franges que corresponen fins a 34 finques de sòl urbà.

 

Informació i Foto: Ajuntament d’Almassora

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: