Almassora convoca 2.400 escolars als concursos nadalencs de dibuix

Informació i Foto: http://www.almassora.es

La Regidoria de Joventut i les AMPA d’Almassora han presentat als centres educatius del municipi els tres concursos nadalencs de dibuix impulsats pel consistori i que enguany arribaran a prop de 2.400 escolars. Els representants dels pares i les mares seran els encarregats de triar els guanyadors de cada categoria, els quals rebran un premi i el reconeixement de l’Ajuntament d’Almassora.
Així doncs, els i les estudiants de primer i segon de Primària seran els encarregats de crear la mascota de la fira Expoentreteniment, que enguany celebra el XXV aniversari. Entorn d’aquesta temàtica l’alumnat de tercer a sisè de Primària haurà de dissenyar les seues postals nadalenques. Així mateix, Joventut ha inclòs en aquests concursos als xicotets de primer a tercer d’educació Infantil, els qui també il·lustraran la seua visió del Nadal i optaran als premis que els millors dibuixants de cada especialitat rebran.
“Obrim la participació a més escolars perquè tots els xiquets i xiquetes d’Infantil i Primària d’Almassora se senten part del Nadal i de l’Expoentreteniment”, ha assegurat el regidor de Joventut, Xavier Trenco, qui ha agraït “la col·laboració de les associacions de mares i pares i del professorat” com a “peça imprescindible d’aquesta iniciativa pensada per a fomentar la creativitat entre el menuts”.
El departament que dirigeix Trenco ha distribuït les cartolines amb el distintiu de cadascun dels tres concursos en els centres educatius en les que els alumnes hauran de plasmar les creacions. Els col·legis podran podran presentar els dibuixos dels xicotets fins al pròxim 28 de novembre, mentre que els representants de pares i mares es citaran per a triar els guanyadors definitius el 30 de novembre.
Cal recordar que la il·lustració guanyadora en la categoria de mascota serà reproduïda en tela i acompanyarà als centenars de visitants que passen per la Expoentreteniment el pròxim desembre. També estaran presents els dissenys de la resta de finalistes, que seran exposats en la mostra.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: