Almassora aconsegueix el ‘sí’ del polígon Camí Fondo per a la primera Entitat de Gestió i Modernització

Les empreses del polígon SUPOI-8 (Camí Fondo) d’Almassora han donat el vistiplau a la creació de la comissió per a la primera Entitat de Gestió i Modernització de la localitat. El consistori ha organitzat aquest matí un desdejuni de treball per a presentar els resultats de la consultora externa, que han confirmat la voluntat de les principals signatures de tirar avant aquesta eina de treball abans de final d’any.

L’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, i la regidora de Territori, Carmina Martinavarro, han presidit la trobada en el qual la responsable de la signatura Gaindustriales, Romina Moya, ha presentat els resultats de les consultes realitzades en el primer mes després de l’adjudicació del contracte. En la reunió han participat de manera presencial representants de Kerajet, Kerakoll, Inalco, Trip Estilo, Industrial Verbenera Castellonense, Precincas, Intercoop, Talleres Rapalo, Cales de la Plana i Industrias Dolz mentre que altres signatures l’han seguida de manera telemàtica.

Segons ha indicat Moya, la llei marca un mínim del 25% dels titulars del polígon i del 25% del valor del sòl cadastral per a poder activar la comissió promotora de l’Entitat de Gestió i Modernització. En el cas d’Almassora, el 35,56% de signatures ja ha donat el seu beneplàcit al projecte, mentre que el 52,83% del sòl del Camí Fondo també forma part del si. Aquest fet ha permés formar ja la comissió, que pot sumar nous integrants, amb Inalco, Kerakoll Ibérica, Verne Technology Group, Tuvvik Ceramics, Industrial Verbenera Castellonense, Talleres Rapalo, Intercoop, Trip Estilo, Kerajet, Dolz, Inversiones Patrimoniales Fabregat, Cerámicas Mayor, Enginyeria PC i Precincas.

La consultora passarà enquestes anònimes a les signatures involucrades en el projecte per a establir les prioritats, reunions de treball d’una hora per a presentar les anàlisis de resultats i fixar un pla d’actuació comuna. A més, marcarà la gestió d’incidències puntuals per a valorar la rapidesa en la solució de problemes menors i, finalment, aprovarà uns estatuts que donaran pas a l’aprovació de l’EGM en el ple de l’Ajuntament d’Almassora.

La primera edil ha agraït la voluntat de les empreses del polígon que aglutina a les signatures de major superfície del municipi per a tirar avant un projecte que incrementarà la col·laboració entre les signatures i les administracions. Entre altres, la instal·lació de càmeres de seguretat, els accessos al recinte industrial del Camí Fondo o els plans d’evacuació formen part de les prioritats de les empreses participants en la reunió d’aquest matí.

“És un dia important que ens permetrà avançar en aquesta figura clau per a professionalitzar els recintes industrials, garantir la seua conservació i atraure noves inversions a Almassora”, en paraules de l’alcaldessa. Galí ha incidit en la voluntat del consistori de col·laborar en aquesta EGM, al mateix temps que ha assenyalat el repte de desenvolupar el SUPOI-9, annex al Camí Fondo.

Informació i Foto: Ajuntament d’Almassora

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: