Al voltant de 90 comerços de Burriana participen a la campanya promocional amb motiu del ‘Dia de la mare’

La Federació del Comerç de Borriana en col·laboració amb la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Burriana ha posat en marxa una campanya promocional per incentivar les compres al comerç burrianès amb motiu del Dia de la mare, el proper diumenge 1 de maig.

A través d’aquesta campanya de promoció, ha explicat la regidora de Comerç, Sara Molina, s’intenta conscienciar la ciutadania sobre “la importància de fer les compres al comerç local, per petites que siguin, i dels beneficis que aporta a la nostra ciutat”.

Segons ha indicat la Federació del Comerç de Borriana, al voltant de 90 establiments comercials i hostalers de la localitat s’han adherit fins avui a la campanya, en què se sortejaran 1.000 euros en 5 premis de 200 euros i 3 sessions de fotos amb la impressió d’un llenç per sessió.

El sorteig d’aquests premis, que se celebrarà el divendres 6 de maig a les 13.30h en acte públic al saló de plens de l’Ajuntament, serà entre les persones que facin compres i consumicions a qualsevol dels comerços i establiments hostalers de la ciutat de Borriana adherits a aquesta campanya promocional, entre els dies 22 d’abril i 3 de maig de 2022, i hagin dipositat els tiquets facilitats a les urnes corresponents ubicades als comerços on hagin efectuat les compres.

Els premis de 200 € s’hauran de gastar a 3 establiments diferents dels adherits a la campanya promocional. L’import dels premis de 200 euros s’haurà de gastar el dijous següent, 12 de maig, en horari de 17h a 20h. Excepcionalment, si per raons fundades no es pot efectuar la despesa del premi el dia indicat, es fixaran altres dies per a la realització de les compres.

La regidora de Comerç ha expressat que el govern municipal amb el suport a la campanya “mostra el seu interès a seguir apostant i promocionant el comerç burrianenc, perquè el comerç local és imprescindible per al nostre municipi”.

Per a Molina, aquesta campanya representa “un pas més per intentar impulsar les vendes al comerç local i pal·liar els efectes de les grans superfícies”, i espera que s’efectuïn a Borriana “una bona part de les compres que es fan amb motiu del Dia de la mare”, alhora que ha volgut manifestar el seu agraïment a “la implicació de prop del centenar de comerços i establiments hostalers adherits a la campanya promocional”.

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: