Agricultura convoca els ajuts per al foment de la innovació tecnològica a través de finques o explotacions col·laboradores

La Conselleria dAgricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica ha convocat, per a lexercici 2022, les ajudes per al foment de la innovació tecnològica a través de finques o explotacions col· laboradores. La convocatòria es pot consultar al següent enllaç del Diari Oficial de la Generalitat Valenciana: consultar aquí.

Aquesta línia d’ajuts, que està finançada al 100% amb fons de la Generalitat Valenciana, té per objecte generar i finançar una xarxa de transferència de tecnologia mitjançant el suport de finques o explotacions col·laboradores. Es convoca per un import de 315.000 euros, que es pot ampliar fins a un màxim de 450.000 euros. Cada projecte es pot subvencionar fins a un màxim de 15.000 euros.

Està destinada a persones titulars de finques o explotacions agrícoles i/o ramaderes de la Comunitat Valenciana que presentin un projecte innovador i dexperimentació amb determinats objectius de sostenibilitat, resiliència i economia circular.

Concretament, els projectes han de plantejar l’adaptació del material vegetal a les condicions de canvi climàtic i/o escassetat de recursos hídrics ambientals de la Comunitat Valenciana, amb models de producció i transformació agroecològica i/o sostenible, amb la reducció de la contaminació i/ o estalvi energètic en la producció agroalimentària, la potenciació i valorització dels recursos genètics autòctons vegetals i animals o la reutilització i valorització dels residus agraris i/o agroalimentaris, entre d’altres.

Els interessats disposen dun termini dun mes per a la presentació de les sol· licituds i els projectes es podran realitzar fins al 10 de novembre de 2022.

Aquest és el quart any de convocatòria daquesta línia dajudes. Gairebé un centenar de projectes innovadors van ser recolzats els tres anys anteriors.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: