Adsuara defensa el potencial empresarial de Nules amb el repte d’atreure capitals i crear ocupació

El candidat a l’alcaldia de Nules pel Partit Popular, José Adsuara, ha reivindicat el potencial empresarial de la localitat amb el repte d’atreure capitals i de crear ocupació. Així ho ha manifestat l’alcaldable pel PP després de visitar aquesta setmana l’empresa SICER, instal·lada al polígon La Mina, amb regidors del PP, el diputat autonòmic del PPCV, Luis Martínez, i el senador del PPCS, Vicente Martínez Mus.

SICER, empresa dedicada al colorifici ceràmic i que ha instal·lat a Nules la seva base logística, “és l’exemple que els nostres polígons són oportunitats de desenvolupament per a la localitat”. “Hem vingut a escoltar i prendre nota de les necessitats amb el desig de ser útils. Perquè garantir ajuda als qui creen feina és treballar per la riquesa i el benestar del nostre municipi”.

La crítica situació econòmica “que estem vivint actualment”, amb costos energètics disparats, els carburants a l’alça, la inflació o l’increment de fins a un 35% del cost dels materials “afecta aquesta empresa com la resta de negocis que operen al nostre municipi”. I el desig, tal com ha declarat Adsuara, “és treballar per facilitar la seva activitat i resoldre les demandes”.

Entre altres, “els accessos al polígon som conscients que és una inversió que cal atendre”. “L’actual distribució del trànsit no és la més idònia per facilitar l’operativitat de les empreses i atraure futurs capitals”. I per això, ha considerat Adsuara, “el nostre compromís és treballar a resoldre aquestes demandes, perquè el que volem és créixer, generar desenvolupament i fomentar les oportunitats”.

Per Adsuara, “hi ha alternativa a un govern que es tanca als despatxos i és aliè a les necessitats del carrer”. “Tenim un projecte que il·lusiona i que està compromès amb Nules, perquè aquest municipi és un privilegi compartit i entre tots serem capaços de revertir la crítica situació que ens està tocant viure amb plans de futur realistes i eficaços”.

Informació i Foto: PP Nules

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: