Garcia acompanya l’Equip d’Educació Ambiental a una visita a la Conlloga Muixeranga

El regidor de Reciclatge i Gestió de Residus a l’Ajuntament de Castelló, Ignasi Garcia, ha acompanyat a l’equip d’educadores i educadors ambientals municipal en la seua visita a un assaig de la Conlloga Muixeranga. En aquest, les educadores i el regidor han pogut participar de l’assaig, i en finalitzar han ofert una xarrada divulgativa sobre separació de residus als membres de la muixeranga, fent especial incidència en l’orgànica, amb el repartiment de cubs marrons.

Les educadores també han informat sobre el servei d’ecoparcs de Castelló, indicant-los ubicacions, horaris i quins residus poden dipositar en ells. Garcia ha insistit que “si volem seguir sent una ciutat neta, és important que ens responsabilitzem dels nostres residus, i utilitzem els mitjans i mecanismes que ofereix l’Ajuntament per cuidar el medi ambient”.

L’Ajuntament de Castelló ha multiplicat per sis els ecoparcs mòbils en els darrers anys i compta amb un ecoparc fixe (Quadra Tercera, 5, 12004). A més, la ciutadania també compta amb un servei de recollida de voluminosos per mitjà del telèfon gratuït de recollida de voluminosos al 926 216 134, així com del servei de recollida de restes de poda a través del 010.

Informació i Foto: Ajuntament de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: