Mazón: “Gandia necessita amb urgència algú com Juan Carlos Moragues que sàpiga defensar la seva ciutat”

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha afirmat avui que Gandía “necessita al capdavant del seu ajuntament una persona com Juan Carlos Moragues, que té clar com defensar i reclamar les inversions que necessita la seva ciutat per continuar sent un exemple de creixement i desenvolupament”.

Carlos Mazón ha assenyalat durant l’acte de presentació de la candidatura de Juan Carlos Moragues a l’alcaldia de Gandia que el PPCV “té clar quines són les principals necessitats” d’aquest municipi de la Safor “i treballarem per poder-les dur a terme” . El president del PPCV ha agraït a Víctor Soler “la seva aposta per sumar per a un projecte guanyador que posa sempre Gandia per sobre de qualsevol altra cosa”.

Mazón ha anunciat que el PP ha presentat esmenes als Pressupostos Generals de l’Estat “davant la manca de reivindicació de Puig”. “Sánchez s’ha oblidat de les principals reivindicacions de Gandia i Puig i l’alcalde han preferit callar i no reivindicar res davant del cap”, ha manifestat.

“Des del grup del PP al Congrés hem presentat esmenes als PGE perquè es dugui a terme la Prolongació de la línia C1 de Rodalies entre Gandia i Oliva, la rehabilitació de la façana de la Comissaria de la Policia Nacional a Gandia, la estabilització, recuperació i restauració de les platges de Gandia, el desdoblament de la línia C-1 de Rodalies de València entre Cullera i Gandia i l’enllaç de connexió de la N-332 i l’AP-7 amb CV-60 a la comarca de La Safor”, ha explicat.

A més, ha denunciat que el Govern de Sánchez “no té cap interès al Tren de la Costa, però el PPCV no renuncia a la posada en marxa d’aquesta infraestructura, que ja no ha de patir més retards”. En aquest sentit, el president del PPCV ha recordat que el tramvia Gandia-Dénia “és també una prioritat i assumim el compromís dʻexecutar-lo des de la Generalitat si els ciutadans ens donen la seva confiança”. El Consell ja hauria d’estar fent un estudi per a la construcció d’aquesta infraestructura que unirà dues comarques de la Comunitat Valenciana i que hauria de tenir almenys parada a l’hospital comarcal de Gandia ia Oliva. A més d’aquesta infraestructura és prioritari que el Consell de Puig s’acabi la CV-60”, ha indicat.

En matèria social, el president del PPCV ha afirmat que “dotar Gandia d´un centre de dia i una nova residència pública per a gent gran i solucionar de manera immediata la manca d´un punt de trobada familiar que no sigui provisional i que contempli les condicions necessàries per complir la seva funció amb garanties són alguns dels nostres compromisos si els ciutadans ens atorguen la confiança”.

Així, Carlos Mazón ha afirmat que “tenim la gent, tenim el projecte de ciutat que volem, les ganes i el compromís de sortir a donar totes les batalles. Sabem treballar amb la gent i escoltar-la. Tenim clar que Gandia tornarà a recuperar el paper estratègic i rellevància”.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: