136 empreses ceràmiques confirmen la seva participació en la I jornada Vigilancer

Informació i Foto: http://www.dipcas.es

Són ja 136 empreses i professionals vinculats al sector ceràmic els que ja han manifestat el seu interès en assistir a la I Jornada Vigilancer: Claus de futur per al sector ceràmic. Mercats, innovació, tecnologia, R + D, màrqueting digital i branding, organitzada per la Diputació de Castelló amb la col·laboració de l’Institut de Tecnologia Ceràmica (ITC).
Aquesta acció, que es durà a terme el proper 23 de novembre al Palau Provincial, en horari de 9:15 a 14: 00 hores, vol oferir a les empreses ceràmiques, mitjançant del sistema Vigilancer, basat en la intel·ligència competitiva i creat per Diputació i ITC, tota la informació més actualitzada disponible en clau de mercats, oportunitats de negoci internacionals, tecnologies emergents, R + d, màrqueting digital i diferents tendències i eines disruptives que poden utilitzar per afrontar de manera òptima els reptes que se’ls presenten d’aquí a un futur pròxim. A més, poder fer-ho amb garanties d’èxit gràcies a la intervenció de professionals i experts que tenen molt a dir en aquests àmbits, cada vegada més imprescindibles a l’hora de competir en l’escenari global.
El diputat provincial de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella ha contextualitzat aquesta iniciativa “en el suport a la innovació i competitivitat ceràmica que dóna el Govern Provincial a les seves iniciatives vinculades amb aquest sector tan important per a l’ocupació i l’economia de Castelló. Encara queden places disponibles i animem a tots els interessats a que s’inscriguin al web http://www.vigilancer.es ja que estem convençuts que els serà molt interessant per l’alt nivell de la programació “.
La cita és ineludible perquè empreses ceràmiques, associacions empresarials, centres universitaris, d’arquitectura, disseny, comunicació, organismes vinculats a la innovació ia les estratègies de mercat, s’apropin a aquestes claus de futur importants a l’hora d’obrir mercats i trobar noves oportunitats de negoci.

 
sobre Vigilancer
Vigilancer és un sistema pioner de vigilància competitiva en l’àmbit ceràmic que ha desenvolupat un sistema de recerca d’informació en mitjans i fonts on line, de manera que és capaç d’accedir a una exhaustiva quantitat d’informació privilegiada.
Neix de la col·laboració entre la Diputació Provincial de Castelló i l’Institut de Tecnologia Ceràmica (ITC) per oferir al teixit industrial del taulell de Castelló una eina estratègica que li permeti avançar-se als canvis que afecten el sector ceràmic i prendre posicions d’avantatge competitiu en el mercat mundial.
El projecte Vigilancer s’incorpora com un sistema de vigilància competitiva i difusió de la informació clau per al sector ceràmic, integrat en l’Observatori Ceràmic que ITC desenvolupa i que engloba l’Observatori Tecnològic, l’Observatori de Mercat i el de les Tendències de l’Hàbitat.
http://www.vigilancer.es

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: