‘Zoom’: el risc de les cirurgies a baix cost

Segons la Societat Espanyola de Medicina Estètica, Espanya és el quint país del món que més intervencions estètiques fa: supera les 447.000 a l’any. Per què ens retoquem tant? Quins riscos representa aquest tipus de cirurgia?

Les operacions estètiques estan a l’ordre del dia i cada vegada són més les persones que opten per viatjar a Turquia per a abaratir el cost. Una pràctica que podria ser contraproduent. Zoom revela als espectadors els motius pels quals és més barat operar-se allí. És segur? Què succeeix si es produeix una negligència?

El programa d’investigació d’À Punt, produït per l’àrea unscripted de Secuoya Studios, ens mostra la realitat del denominat turisme sanitari: viatges que tenen com a fi rebre algun tractament de salut. Una travessia que l’equip del programa fa al costat de Daniela, una turista sanitària.

Daniela va contractar un paquet que incloïa una abdominoplàstia, una reducció de pit i una transferència de greix als glutis, tot per menys de 7.000 euros. A Espanya li costaria tres vegades més car. No obstant això, aquest tipus d’operacions, a tan baix cost, reuneixen totes les garanties?

Istanbul s’ha convertit en la capital mundial de la cirurgia. Les estimacions asseguren que el país aconseguirà els dos milions de visitants/pacients l’any que ve, i això li reportarà uns ingressos de 17.600 milions d’euros. El programa farà un tour sanitari per les clíniques de la ciutat, algunes subvencionades pel govern turc.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: