Enrique Prades lidera el canvi a Rossell amb un equip de veïns “disposat a escoltar el nostre poble per millorar-lo”

“Vivim, convivim, treballem, gaudim, parlem i volem Rossell”. Amb aquesta carta de presentació Enrique Prades encapçala la candidatura que el PP presenta per Rossell amb el repte de “millorar el nostre poble, que és una joia que compartim”.

Amb ganes i coratge, i “carregats d’il·lusió i d’entusiasme”, Prades ha reivindicat “la veu del meu poble” perquè després de 24 anys, “les portes de l’ajuntament s’obrin amb aire fresc perquè aquesta és la casa del poble”.

I per aconseguir-ho, Prades presenta un programa de govern “obert i participatiu, capaç i resolutiu, implicat al cent per cent amb Rossell, perquè es tracta de servir, de ser útils, de resoldre els problemes i promoure oportunitats perquè aquest poble que gaudim prosperi i garanteixi benestar i qualitat de vida a tots”.

Una candidatura “renovada i entusiasmada” que “abraça i toca perquè és propera, escolta i atén perquè desitja ser eficaç i útil. I que mira als ulls perquè som veïns que compartim els mateixos problemes i les mateixes il·lusions per Rossell”.

Per Prades, “el 28 de maig decidim el futur del nostre poble. I ho fem entre tots, projectant què volem per a Rossell durant els propers quatre anys. Nosaltres desitgem i apostem pel canvi que garanteixi una altra forma de governar i una escolta i participació actives”. “Les que només el PP garanteix de la mà dels veïns, la que farem possible i efectiva amb un ajuntament de tots que es reivindica amb força”, ha declarat el candidat del PP.

Informació i Foto: PP Rosell

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: