Ximo Puig destaca la seguretat com a “instrument de garantia democràtica” per al “efectiu” desenvolupament de la llibertat i la igualtat

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat aquest dimarts la seguretat com a “instrument de garantia democràtica” per al “efectiu” desenvolupament de la llibertat i la igualtat.

Segons el màxim responsable de el Consell, “una societat democràtica com la nostra” s’articula al voltant d’aquests “dos grans valors”, llibertat i igualtat, “que cimenten una convivència en pau, en condicions de prosperitat i amb acceptació de la diversitat” .

En aquests termes s’ha pronunciat el cap de l’Executiu valencià en la seva intervenció en l’acte de presa de possessió de la comissària cap de l’Cos Nacional de Policia adscrita a la Comunitat Valenciana, Marisol Conde, a qui ha mostrat el seu agraïment pel treball desenvolupat per les forces de seguretat durant la pandèmia de COVID-19.

Així mateix, el president ha assenyalat que la Comunitat Valenciana “ha tornat a ser un exemple d’igualtat a l’trencar amb energia simbòlica i cívica altre sostre de vidre” amb Marisol Conde com a primera comissària cap, de qui ha afirmat que marcarà “el camí per aconseguir el que anhelem i és que la igualtat entre homes i dones sigui efectiva “.

En aquest sentit, el president ha afirmat que el nomenament de Conde, “que va més enllà d’un relleu en un departament de l’Administració”, és un “símbol d’un nou temps” en què correspon, en la seva opinió, “generar més seguretat i un prisma d’igualtat entre homes i dones “per” treballar junts per a un futur de la Comunitat Valenciana més lliure, més plural, més divers i més segur “.

“Estic convençut -ha conclòs Puig- que entre tots i totes aconseguirem que aquesta Comunitat siga el que els valencians i valencianes es mereixen: una societat harmònica, cohesionada, armada des del diàleg i capaç de fer front a totes les situacions d’adversitat com la que actualment vivim “.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: