Ximo Puig destaca la importància del diàleg social per afrontar la crisi actual i generar el millor escenari per al creixement econòmic

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha reivindicat la importància del diàleg social per afrontar l’actual situació de crisi provocada per la guerra a Ucraïna i ha insistit en la necessitat d’assolir acords amb patronal i sindicats per generar el millor escenari per al creixement econòmic.

El president ha assistit a la trobada organitzada pel Cercle Empresarial d’Elx i Comarca (Cedelco), on ha destacat l’esforç empresarial i la capacitat d’emprenedoria que distingeix la localitat il·licitana.

El responsable de la Generalitat ha apostat en aquest sentit per la cooperació entre territoris, la unitat de les forces polítiques, així com la col·laboració entre l’Administració pública i l’espai sindical i empresarial.

Així mateix, ha advocat per limitar el preu de l’energia, i ha afegit que la resposta econòmica s’ha d’articular tant a nivell europeu com a través del Govern d’Espanya i de la Generalitat, que aprofitarà la capacitat competencial per desplegar totes les mesures possibles que permetin ajudar les empreses davant de l’emergència energètica.

A la trobada també hi han assistit el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, i la consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: