CSIF demana a l’ajuntament que prioritzi el professorat local als cursos de l’ESPAC que s’imparteixen a la Policia Local de Castelló

La Central Sindical Independent i de Funcionaris CSIF ha demanat a l’Ajuntament de Castelló que prioritzi el professorat local en els cursos que, a través de l’Escola de Seguretat Pública de la Policia Local de Castelló (ESPAC), s’imparteixen als agents.

Des de la central sindical han explicat que “per al curs que s’està impartint actualment el consistori ha contractat un policia local de Múrcia i, encara que no qüestionem els seus mèrits, volem saber quina autoritat o òrgan col·legiat ho ha escollit com a docent i per què no s’ha optat per algú de la província, quan a les plantilles hi ha personal qualificat”.

També volem saber quina licitació s’ha realitzat i quines han estat les bases, concursos o mèrits que han determinat la selecció d’aquest docent, així com les retribucions o despeses que, arran d’aquest procediment, s’han assumit per part de qualsevol organisme. de l’Ajuntament de Castelló”, han comentat des de CSIF.

En aquest sentit, des de la central sindical també han demanat al consistori “que detalli de manera justificada quants diners públics ha utilitzat l’ESPAC des de l’1 de gener de 2016”, a més de “conèixer” si “algun empleat públic de Castelló ha impartit a alhora algun curs a la Policia Local de Múrcia”.

Informació i Foto: CSIF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: